Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Takarmánykeverők robotos hegesztése


2019.02.21
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG egy olyan neves mezőgazdasági gépgyártó, aki széles spketrumát kínálja jószág etetőknek, zöldtakarmány betakarító gépeknek, univerzális mezőgazdasági szórógépeknek és más szállítástechnikai eszközöknek.

A Strautmann központi telephelye a németországi alsószász Bad Laer városban található. Második telephelyén a lengyelországi Lwówekben modern üzemében keverőcsigákat és adagolódobokat gyárt.

Németországban néhány héttel ezelőtt egy olyan 40 m³ befogadású hegesztő robotrendszer került telepítésre, amely egy 31 m hosszúságú alsó utazópályán mozgó vertikálisan is mozgatható forgóoszlopos RSH függesztőállványból és 3 munkaállomásból áll , továbbá 2 db. 7 tonnás RWM2/7000 L-manipulátorral és egy tartalék állomással rendelkezik.

A 2.200 mm-es szabad forgatási sugár elég nagy a keverőház felvételére, valamint fejfeletti pozicionálásra és tetszőleges döntésekre is alkalmas.

Nagyobb termelési igények esetén a harmadik szabad állomás bármikor felszerelhető egy további RWM2 L-manipulátorral.

A lengyelországi üzemegység 2018 óta keverőcsigák gyártásához egy kompakt RRMK hegesztőrobottal rendelkezik. A magyarországi Strautmann Gépgyártó Hungária Kft. Mátranovákon szintén igm robotrendszereket használ, az első egy 9 m hosszúságú RTS utazópályán mozgó forgókonzolos vertikális mozgatású RSH függesztőállványt és 2t teherbírású RWM2/2000 L-manipulátorokat 2 állomáson tartalmaz. A második cella egy RSX kompakt hegesztőrendszer, amely egy forgókonzolon függőlegesen rögzített robottal, állomáson 2 db. RWM2 L-manipulátorral billenőskocsi alkatrészeket hegeszt.

www.igm-group.com   


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Agrár ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.