Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Újabb audis adomány a győri kórháznak


2019.03.08
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2019. március 8. – Az Audi Hungaria elkötelezett a régió egészségügyi ellátásának támogatása mellett.

Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályának adott át adományt a négykarikás vállalat, amellyel a sebészeti eszközpark bővítéséhez, valamint orvosi kutatási programokhoz járult hozzá.

Kiemelten fontos számunkra a térségben élő emberek életminősége és annak javítása. A társadalmi felelősségvállalás jegyében vállalatunk rendszeresen támogatja a régió egészségügyi ellátását végző intézményeket, különös tekintettel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházra”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Bízunk abban, hogy adományunkkal hozzájárulunk a győri kórház kiváló orvosainak munkájához, kutatási célok megvalósításához és ezáltal a betegek hatékonyabb gyógyításához”, hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet.

Az Audi Hungaria 12.800.000 forint összegű támogatásával a kórház Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályán többek között a sebészeti beavatkozások során használt fúrómotor-park felújítása, az eszközállomány bővítése valósulhatott meg.

Az Audi Hungaria rendszeresen támogatja a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat. Az elmúlt esztendőben a Mellkassebészeti Osztálynak invazív sebészeti eljárásokhoz szükséges orvosi műszerpark-fejlesztését és bővítését tette lehetővé a vállalat adománya. 2017-ben a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályon működő stroke-centrum számára két darab lélegeztető-készülék beszerzését segítette az Audi Hungaria, valamint egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet bocsátott a Győri Mentőszolgálat rendelkezésére.

Az Audi Hungaria a Győri Háziorvosi Ügyelet számára is biztosít egy Audi A3 Limousine szolgálati autót.

Az AUDI HUNGARIA Zrt. az elmúlt öt évben összesen kb. 60 millió forint támogatást nyújtott a győri kórháznak.

www.audi.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Ipari cégek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.