Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Egy jó kávé felszállás előtt: megnyílt a Cafe Frei a repülőtéren


2019.03.08
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Kiemelkedő minőségű hazai kávéházlánc nyitotta meg új egységét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a 2B oldali utasmólón immár a Cafe Frei kávékülönlegességei mellett várhatják az utasok a gép indulását.

Méltán híres kávékülönlegességek, üdítők, szendvicsek és saláták közül választhatnak azok az utasok, akik az indulás előtt betérnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B oldali utasmólóján megnyílt Cafe Frei kávézóba. A hazai kávéházlánc február 1.-je óta mintegy 220 négyzetméteren, páratlan kilátással a repülőgépekre és széles kínálattal várja az utasokat egy indulás előtti frissítőre.

A mai ünnepélyes átadáson részt vett a kávéház-üzemeltető Cafe Frei Central Europe Kft. tulajdonosa, Frei Tamás is. Elmondta: „Amikor több mint tíz évvel ezelőtt útjára indítottuk a Cafe Freit, az is nagy kérdés volt számunkra, hogy sikerül-e Magyarországon kávéházlánccá fejlődnünk. A hazai terjeszkedés után a külföldi kávézók megnyitása volt a következő nagy lépés a vállalkozás életében; immár jelen vagyunk sok más ország mellett Franciaországban és Dubajban is. Ezek után is különleges kihívás volt egy olyan exkluzív környezetbe beilleszkedni, mint amilyen a repülőtér világa. Épp ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy itt lehetünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – ez igazi mérföldkő a számunkra.

A repülőtér számára az egyik legfontosabb igény, hogy utasaink minőségi időt tölthessenek a repülőtéren az indulás előtt.” – hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: - „Folyamatosan dolgozunk azon, hogy az utazás élménye már a repülőtéren kezdetét vegye. Egy különlegesen jó kávé mellett a legkönnyebb ráhangolódni az előttünk álló útra: a Café Frei kínálatában pedig biztosan mindenki megtalálja az ízlésének legjobban megfelelő kávékülönlegességet; különösen nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen színvonalas magyar kávézót adhatunk át a Budapestről induló utasoknak.”  

www.bud.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;