Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Adatvezérelt információk kis és közepes adatközpontok számára


2019.03.08
Forrás: Siemens, Hírek
Az új Data Center Hub monitorozószoftver a Siemens adatközpontokhoz kialakított portfólióját egészíti ki és lehetővé teszi a kis és közepes kolokációs és vállalati adatközpontok hatékony üzemeltetését.

A Data Center Hub egy felhőalapú alkalmazás, amely lehetővé teszi az infrastruktúra időrendi teljesítményadatainak élő monitorozását, automatizált elemzését és ennek alapján a részletes jelentéskészítést csúcstechnológiás IoT-kapcsolat és -analitika alkalmazásával. Az alkalmazás a kihelyezett eszközöktől és külső információforrásoktól kapott adatokat, például időjárási adatokat kombinál és elemez, hogy minden felhasználói szerepkörhöz megfelelő ismereteket biztosítson a megalapozott cselekvéshez. Az adatközpontok létesítmény- és IT-menedzserei, valamint műszaki személyzete és vezetősége számára teljes rálátást biztosít a fő teljesítménymutatókra, például a teljesítményre és a hűtés hatékonyságára. A Data Center Hub segítségével az üzemeltetés javításához a telephely bármikor és bármilyen eszközről – okostelefonról, táblagépről vagy PC-ről – átlátható.
 
A Data Center Hub alkalmazást kifejezetten a több kis- és közepes méretű adatrendszert több helyszínről irányító üzemeltetők igényeinek kielégítésére terveztük. Az üzemeltetők számára biztosítjuk a helyzetismeretet az összes telephelyre vonatkozóan, valamint az egyes telephelyek teljesítményének részletes elemzését” – mondta Sabine Erlinghagen, a Siemens Building Technologies divíziójának Digital Buildings részlegének vezetője. – „Felhasználóközpontú tervezéssel gondoskodtunk arról, hogy a Data Center Hub hatékony, egyszerűen használható és erőteljes megoldás legyen az ilyen jellegű adatközpontok számára.

A webalapú termék egyszerűen és gyorsan bevezethető, és egy skálázható előfizetési modell alapján vehető igénybe. Ezenkívül a megoldás szállítófüggetlen. Így a szoftver képes különböző forrásokból és az adatközpontokban gyakran egymással egyidejűleg üzemeltetett berendezéstípusoktól kapott adatokat összefogni.

Az összegyűjtött üzemeltetési adatok elemzése olyan trendeket azonosít, amelyek felhasználhatók az energiafelhasználás, az üzemeltetés és a költségek optimalizálására, valamint a személyzeti erőforrások hatékony kihelyezésére. Az egyéb adatok, például a hőtérképek elemzése felgyorsítja a válaszadást incidens előfordulása esetén, és hasznos a prediktív karbantartás során is. Egy jól áttekinthető irányítópult a felhasználók számára mindig azonnal átlátható tájékoztatást kínál a telephelyük vagy több, földrajzilag elosztott telephely állapotáról. Továbbá a felhasználók értesítéseket állíthatnak be, amelyeket az alkalmazás SMS-ben vagy e-mailben továbbíthat. Ezenkívül a Data Center Hub lehetővé teszi az automatikus jelentéskészítést, és így biztosítja az átláthatóságot, illetve a kolokációs adatközpontok és a bérlőik közötti SLA-k teljesítését.

A Building Technologies üzletágról további információk a következő címen olvashatók: www.siemens.com/buildingtechnologies .
A témáról további információk érhetők el a következő címen:
www.siemens.com/datacenter 

www.siemens.hu   


NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.