Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Dobogón a Dachser a német logisztikai szolgáltatók között


2019.02.28
Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A legfrissebb „Top 100 a logisztikában” ranglista szerint a Dachser szállítmányozási és logisztikai szolgáltató vállalat egy lépéssel feljebb lépett a német piacon, így jelenleg a harmadik legmagasabb árbevétellel rendelkező logisztikai vállalat.

A szárazföldi gyűjtőszállítmányozás szegmensben pedig a Dachser továbbra is szilárdan tartja első helyét.

Az ellátásilánc-szolgáltatásokkal foglalkozó alkalmazott kutatási központ, a Fraunhofer Institut, a DVZ ipari folyóirattal, valamint a Német Logisztikai Egyesülettel karöltve a legjobb 100 európai logisztikai szolgáltató vállalatról szóló jelentésében festett képet a 100 legmagasabb bevétellel rendelkező német logisztikai vállalatról.

Az ez évi jelentés szerint – a DVZ előzetes bejelentése alapján – a Dachser a Kühne + Nagel logisztikai és szállítmányozási vállalatot előzte meg a rangsorban, így foglalva el a harmadik helyet. Az első és a második helyeken a Deutsche Post DHL, valamint a Deutsche Bahn állnak.

Az összetett rangsorban a tanulmány 64,4 milliárd Euróra hozza ki a top 100 logisztikai vállalatok 2017-es jövedelmét, az együttműködéseket, valamint a konszolidált bevételeket leszámítva (ez a szám 2015-ben 60,6 milliárd Euró volt). Mindez azt mutatja, hogy a logisztikai szektor évente mintegy 6,3 %-kal növekedett az elmúlt két évben. Ha csak a tíz legmagasabb árbevétellel rendelkező logisztikai vállalatot tekintjük, a Dachsert is beleértve, a tanulmány kimutatja, hogy a kombinált bevétel 2017-ben mintegy 34,4 milliárd Eurót tett ki. Ez 1,9 milliárd Euróval meghaladja a 2015-es jelentésben szereplő értéket. Mindez azt jelenti, hogy ez a tíz cég olyan növekedést tapasztalt, ami valamivel nagyobb volt a logisztikai volumen általános növekedésénél.

Az 1995 óta minden évben publikált „Top 100 a logisztikában” jelentés a legrészletesebb tanulmány a német és az európai logisztikai piacon. Magában foglalja a legnagyobb német logisztikai vállalatokat, valamint további 28 európai országot, illetve német és európai logisztikai piaci kategóriák rangsorait.

A DACHSER-ről:
A világon közel 29.100 fővel, 396 telephellyel működő DACHSER 2017-ben 78,6 millió EUR árbevétel generált. A logisztikai szolgáltató összesen 81,7 millió darab, 39,8 millió tonna össztömegű szállítmányt mozgatott. A DACHSER jelenleg 44 országban van jelen. További információért keresse a DACHSER központi weboldalát, a  www.dachser.com–ot.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2017-ben 7,4%-os forgalom növekedést ért el, ez 75,9 millió EUR árbevételt jelent.

www.dachser.com
www.sterncom.hu
  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.