Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nyárra új mosdók és ivókutak is lesznek a repülőtéren


2019.03.20
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Elkezdődött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján és a SkyCourtban lévő mosdók teljeskörű felújítása. A Budapest Airport nem csak felújítja, hanem jelentősen bővíti is a mosdók területét; ezzel még a nyaralási szezon előtt elkészülnek.

Az új mosdóblokkok mellett ivókutak is várják majd az utasokat a terminálon.

A SkyCourt galériaszintjén, az éttermeknél kétszeres, a 2B Terminál érkező csarnokában háromszoros mosdókapacitás áll rendelkezésre hamarosan, miután a Budapest Airport hozzáfogott a mosdók átépítésének a legkritikusabb területeken.

A repülőtér 2B Termináljára évről-évre egy több szélestörzsű, járatonként 250-350 személyes repülőgép érkezik, míg a SkyCourtban a teljes induló utasforgalom növekedése teszi indokolttá a bővítést.

A Budapest Airport az utasok visszajelzései alapján egy régóta várt fejlesztést is megvalósít: a terminálon ezentúl ivókutak is lesznek.

A Budapest Airport a fent említett mosdók átépítése és felújítása mellett – szintén az utasoktól kapott visszajelzések alapján – teljes minőségi vizsgálatot tartott a 2. Terminál valamennyi mosdójában és azonnali javítási csomagot állított össze. A javítások tartalmazzák - egyebek mellett - a gyakran megrongált eszközök, pl. szappanadagolók, papírtartók pótlását vagy cseréjét, valamennyi csaptelep lecserélését automata szenzoros működésűre, továbbá a lefolyók és a légtechnikai rendszerek tisztítását és szagmentesítését.

Az új mosdók kiépítése, illetve a régi mosdóhelyiségek ráncfelvarrása a nyári utazási szezon kezdetéig elkészül.

A Budapest Airport a következő évek során folyamatos beruházásokat hajt végre, amelyeknek köszönhetően gyorsabbá, kiszámíthatóbbá és kényelmesebbé válik a repülős utazás. A fejlesztéseket összefogó 6,5 milliárd forintos bud:plus program keretein belül már 2019 első félévében látványos változáson esik át a repülőtér. Egyebek mellett a megújuló biztonsági ellenőrzésnek és az önkiszolgáló poggyászfeladásnak köszönhetően a Budapest Airport felkészülten várhatja majd a nyári utazási szezont.

www.bud.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.