Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hatodszor is Skytrax-díjas a Budapest Airport!


2019.03.28
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Idén immár a hatodik egymást követő alkalommal nyerte el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címet.

A Skytrax által odaítélt elismerés a légiközlekedési szakma egyik legrangosabb kitüntetése, a díj történetében pedig most fordult elő először, hogy egy régiós légikikötő zsinórban ennyiszer nyerte el a címet.

Idén Londonban rendezték meg a 20. Skytrax díjátadót, amely a légiközlekedési szakma egyik legrangosabb eseménye. A légitársaságokat és repülőtereket rangsoroló brit légiközlekedési tanácsadó cég, a Skytrax mintegy 8.000 vendég előtt adta át a Budapest Airportnak a Kelet-Európa legjobb repülőterének járó elismerést.

Az elmúlt egy évben mintegy 13 millió utas megkérdezésével 160 országon átívelő, repülőtereket értékelő felmérést készített a Skytrax. A megkérdezett utasok véleménye alapján a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér ismét elnyerhette a „Legjobb kelet-európai repülőtér” címet.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy ismét, immár egymás után a hatodik alkalommal elnyerhettük a Skytrax Kelet-Európa legjobb repülőterének járó díját. – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. Hozzátette: - Ez az egyik legrangosabb szakmai kitüntetés, amit a nemzetközi légiközlekedésben elérhettünk, és egyben az egyik legfontosabb visszajelzés számunkra, hiszen a díjról maguk az utasok döntöttek. A díj egyben kötelez is bennünket: most is azon dolgozunk, hogy tovább bővítsük a szolgáltatásainkat és ezzel növeljük a repülőtéri utazás kényelmét.”

A Budapest Airport BUD2020 névre keresztelt ötéves repülőtér-fejlesztési programja keretében számos fejlesztést hajtott végre a program 2016-os elindítása óta. Jelenleg is zajlik egy új terminál építészeti tervpályázata, a Budapest Airport pedig az idei évtől nem kevesebb, mint 225 millárd forintot (700 millió eurót) költ saját forrásból a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fejlesztésére. Az addig hátralévő átmeneti időszakban pedig a Budapest Airport a bud:plus 6,5 milliárd forintos program keretében folyamatos fejlesztéseket hajt végre annak érdekében, hogy az utasok számára gyorsabb, kiszámíthatóbb és kényelmesebb legyen az utazás repülőtéri szakasza.

www.bud.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.