Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új közvetlen napi járatot indít a Dachser


2019.03.19
Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
Idén február óta új nemzetközi direkt járaton szállíthatnak a magyarországi Liegl&Dachser ügyfelei. Az új gyűjtőjárat naponta indul, Pilisvörösvár és Strasbourg között fut.

A napi járatindításnak köszönhetően jelentősen rövidültek a szállítási idők a két ország között, Franciaország teljes területén 48–72 órányi szállítási idővel számolhatnak az ügyfelek.
2019. március 19.

A Magyarországot a strasbourgi Dachser központtal összekötő napi járat a vállalat meglévő, kiterjedt hálózatának legújabb eleme: Pilisvörösvárról jelenleg 11 vonalon Németországba, a környező országok közül pedig Csehországba, Romániába, Szlovákiába és Ausztriába indulnak napi rendszerességgel közvetlen járatok. A nemzetközi hálózatokon – így az új strasbourgi vonalon is – a szállítás éjszaka történik, így kötik össze egymással a magyar telephelyeket, valamint az induló és érkező járatokat.

A Dachser természetesen az új vonalon is a megszokott figyelmet fordítja a teljesítményre és a minőségre, az új francia-magyar vonalon is biztosított a hatékonyság ország- és Európa-szerte – az árucikkek típusának megfelelően. Emellett strasbourgi vonalon történő szállítások kapcsán is igénybe vehetők az entargo termékcsalád szolgáltatásai (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), melyek segítségével az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is maradéktalanul megvalósul, tehát a megszokott kényelmi funkciókra is számíthatunk.

Franciaországban 57 Dachser telephelyen biztosítanak logisztikai szolgáltatásokat, melyek közül a strasbourgi az egyik. Emellett összesen több mint 242 ezer raklaphelynyi raktárterülettel rendelkeznek országszerte.

A DACHSER-ről:
A világon közel 29.100 fővel, 396 telephellyel működő DACHSER 2017-ben 78,6 millió EUR árbevétel generált. A logisztikai szolgáltató összesen 81,7 millió darab, 39,8 millió tonna össztömegű szállítmányt mozgatott. A DACHSER jelenleg 44 országban van jelen. További információért keresse a DACHSER központi weboldalát, a  www.dachser.com–ot.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2017-ben 7,4%-os forgalom növekedést ért el, ez 75,9 millió EUR árbevételt jelent.

www.dachser.com 
www.sterncom.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Logisztika ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.