Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Megérkezett az első megrendelés a Siemens SGT-A45 mobil gázturbinájára


2019.04.05
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens SGT-A45 mobil gázturbinájára megérkezett az első megrendelés a Bayat vállalatcsoporthoz tartozó Bayat Power társaságtól.

Néhány hónapon belül az észak-afganisztáni Jowzjan megyében az SGT-A45 mobil gázturbinára épülő, komplett gáztüzelésű erőmű kezdi meg az áramtermelést. A mobil berendezés aeroderivatív gázturbinát használ, amely akár 41 megawatt villamos teljesítményre képes. Az SGT-A45 teljes körű tesztelése és beüzemelésre való felkészítése a gyárban történik meg, és a trailerre szerelt, guruló kivitelnek köszönhetően minimalizálhatók a helyszínen szükséges építkezési munkák. A berendezés néhány hónapon belül megkezdheti az áramtermelést, és mintegy 200.000 otthont fog ellátni árammal. Az 1970-es évek óta Afganisztánban az első gáztüzelésű áramtermelő erőművel kapcsolatos projektként a Bayat Power Phase 1 projekt tiszta forrásból származó, megbízható áramellátást garantál, megtéve az első lépést az ország energiafüggetlensége felé.

A Siemens SGT-A45 mobil berendezése a piacon jelenleg kapható legerősebb és leghatékonyabb gázturbina. Kiváló termékünknek és a Bayat Power afganisztáni infrastruktúra-telepítési tapasztalatainak köszönhetően rövidesen megkezdheti működését az ország első, új, gáztüzelésű áramerőműve, amire az elmúlt 40 évben nem volt példa. Ebben a kiemelten fontos projektben a Siemens aligha találhatott volna megfelelőbb partnert, mint a Bayat Power” – mondta Julian Erfurth, a Siemens Gas and Power operatív vállalatának értékesítési alelnöke.
 
Áramszükségletének nagy részét Afganisztán jelenleg importból fedezi. A Bayat Power Phase 1 projektnek köszönhetően az ország csökkenheti importfüggőségét és felhasználhatja saját földgázkészleteit. Emellett a helyi villamosenergia-termelés kulcsfontosságú a gazdasági növekedéshez, társadalmi fejlődéshez és a biztonság javulásához.
 
A Bayat Power Phase 1 valóban úttörő projekt, amely nem jöhetett volna létre az innovatív, hatékony és nagy teljesítményű SGT-A45 mobilturbina, valamint a Siemens, a Bayat Power és az Afganisztáni Iszlám Köztársaság kormányának közös jövőképe nélkül – mondta Dr. Ehsan Bayat, a Bayat Group elnök-vezérigazgatója. – Ez a projekt nemcsak egyedi lehetőséget kínál a kreatív magánberuházók és a Siemens kiterjedt műszaki szaktudásának és vezető turbinatechnológiájának összekapcsolására, megnyitva az utat Afganisztán előtt a gazdasági fejlődés felé vezető úton, hanem újabb példaként is szolgál a Bayat vállalatcsoport afganisztáni, hazai energiaipar támogatása iránti elkötelezettségére, amellyel elősegíti új iparágak áramhoz jutását, a munkahelyteremtést, és az egész ország számára kedvező lehetőségek létrejöttét” – tette hozzá.
 
Az SGT-A45 mobil gázturbinát a gyors áramtermelés iránti növekvő piaci igények hívták életre. A berendezés az elérhető legjobb hatékonyságot és rugalmas telepíthetőséget biztosít. Az SGT-A45 ennek megfelelően kiváló választás az alulfejlett infrastruktúrával rendelkező régiók számára, ahol azonnali igény van áramellátás iránt. A berendezés lelke a Siemens SGT-A65 (korábbi nevén Industrial Trent 60 gázturbina), amely Rolls-Royce Aero Engine technológiáját használja. Minden SGT-A45 teljes körű tesztelése és beüzemelésre való felkészítése már a gyárban megtörténik, így a helyszínen 2 héten belül üzembe állítható, és minimalizálhatók a helyszínen szükséges építkezési munkák.

További információk a Siemens SGT-A45 gázturbinákról: www.siemens.com/sgt-a45 
További információk a Siemens gázturbina-kínálatáról: www.siemens.com/gasturbines
További információk a Siemens Gas and Power operatív vállalatáról:
https://new.siemens.com/global/en/company/about/businesses/gas-power.html

www.siemens.hu    


NEWS: ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.