Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Universal Robots a 2019-es Hannover Messe-n


2019.04.12
Forrás: Stern Communications - Universal Robots Sajtóközlemény
Minden méretű vállalkozás számára megfelelő, rugalmas automatizációs megoldásokat mutatott be a Universal Robots a világ legnagyobb ipari szakkiállításán, a Hannover Messe-n 2019. április 1–5. között.

Napjainkban a Universal Robots felhasználóbarát, sokoldalú és költséghatékony kollaboratív robotkarjai nemcsak a félautomata termelést végző ipari cégcsoportok munkáját könnyítik meg, hanem a kis- és középvállalkozásokét is. A kiállításon látványos gyakorlati példák segítségével a látogatók belekóstolhatnak abba, hogyan válhatnak részeseivé a jövőbemutató ipari gyártási folyamatoknak, valamint azt is megtapasztalhatják, hogyan szabható mindez az ügyfelek és a munkavállalók egyéni igényeire.

A Universal Robots kiállítási standja négy részre oszlott: gépszerelés, összeszerelés, csomagolás/palettázás és anyagfeldolgozás. A fókusz az e-Seriesre irányult, amelyet először most, a Hannover Messe-n mutattak be. A vállalat legújabb generációs robotjait a TÜV Nord hitelesíti az ISO 10218-1 tanúsítvány alapján. Biztonsági funkciói az ISO 13849-1 tanúsítvány szerint a 3-as, illtve PLd kategóriába sorolhatók. Ezáltal a robotok megfelelnek a legfrissebb ISO biztonsági előírásoknak, az alkalmazások még szélesebb választékát teszik lehetővé, és mindememellett egyszerűbb programozási feltételeket nyújtanak. Az integrált erő-nyomaték érzékelő és az újratervezett felhasználói felület lehetővé teszi a pontosabb és intuitívabb működést.

A látogatók megtapasztalhatták azokat a kihívásokat, amelyekkel a robotok a gyakorlatban megküzdenek. Bemutatták például három UR3e robotkar együttműködését a „zseblámpa alkalmazásban”, amelyet a látogatók a helyszínen követhettek.
A „3D Bin Picking” során pedig a legfejlettebb robotikát figyelhettük meg: a képfeldolgozó rendszerrel felszerelt robot egy tárolóból emelt ki rendezetlenül elhelyezett tárgyakat.

Az automatizálási megoldásokat a lehető legtöbb vállalat számára elérhetővé szeretnénk tenni” – mondta Helmut Schmid, a Universal Robots nyugat-európai ügyvezető igazgatója. „A Universal Robots Akadémiával létrehoztunk egy virtuális osztályt, így a tapasztalatlan felhasználók is képesek egyedül programozni a robotjaikat.

A Universal Robots-ról
A Universal Robots vállalatot 2005-ben alapította cég technológiai vezetője, a 2018-ban Engelberger díjjal jutalmazott Esben Østergaard. Østergaard célja az volt, hogy a robottechnológia mindenki számára elérhetővé váljon, ezért olyan kisméretű, felhasználóbarát, elfogadható árú, rugalmas ipari robotokat fejlesztettek, melyekkel biztonságos a közös munka. Mióta az első kollaboratív robotot (azaz kobotot) 2008-ban útjára indították, a vállalat jelentős növekedést tapasztalt a felhasználóbarát kobotok kapcsán, melyeket immár világszerte értékesítenek. A Teradyne Inc. részét képező vállalat központja Dániában, Odenseben található, és az Amerikai Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban, Törökországban, Kínában, Indiában, Szingapúrban, Japánban, Dél-Koreában, Tajvanon és Mexikóban is rendelkeznek leányvállalatokkal és helyi irodákkal. 2017-ben a Universal Robots 237 millió dolláros bevételt produkált.

További információért látogasson el a www.universal-robots.com weboldalra vagy nézze meg blogunkat: blog.universal-robots.com .


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Universal Robots

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.