Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens új KNX világítás- és redőny aktorokat kínál


2019.04.18
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Smart Infrastructure operatív vállalata pillanatnyi áramfigyeléssel ellátott új kapcsolóaktorokkal, új 1-10V-os világításvezérlővel és új redőnyaktorokkal bővíti a Gamma instabus KNX-alapú termékcsaládját.

Az új aktorokat lakó- és kereskedelmi épületek számára tervezték, és lehetővé teszik a villamos terhelés megbízható kapcsolását és monitorozását, a különböző típusú lámpák kapcsolását és dimmelését 1-10 V-os kimeneten, és a váltóárammal működő redőnyvezérlést.

Az új kapcsolóaktorok alkalmasak nagyteljesítményű kapacitív, induktív és ohmos villamos terhelések kapcsolására, különösen jól használható nagyértékű belépési áramnál. A kiegészítő terhelőáram monitorozás észleli a terhelésben bekövetkező változásokat, és ezzel a visszacsatolással nagymértékben javítható a rendszer üzembiztonsága.

A kapcsoló/dimmer aktorokat az intelligens világításvezérléséhez használják és nagyon komfortos világítást tesznek lehetővé, továbbá támogatják a LED-ek és a fluoreszcens lámpák kis energiaigényű kapcsolását és dimmelését 1-10 V-os kimenetekkel.

Az új redőnyaktorok távol tartják a vakító fényt a munkahelyektől a nap folyamán, és nem engedik, hogy a helyiség felmelegedjen. Az automatikus végállás-felismerés biztosítja a könnyű és gyors alkalmazást. A redőnyöket rugalmas "override" blokkok védik a széltől, esőtől és fagytól. Az aktorok időjárás állomással együtt történő használat esetén is megfelelnek a legkorszerűbb redőnyvezérlő megoldások komplex követelményeinek.

Rövidebb telepítési idő és egyszerűsített üzembe helyezés

Az új gyártófüggetlen ETS5 konfigurációs szoftverrel minden aktor gyorsan üzembehelyezhető. A karbantartást nem igénylő szorítócsatlakozók jelentősen lerövidítik az új kapcsoló aktorok telepítési idejét.  A hatékony üzembehelyezést megkönnyíti, hogy a készülékek előlapján státuszkijelző található, valamint a későbbiekben a kézi vezérlésre mindig rendelkezésre állnak a mechanikus kapcsolók vagy membrános billentyűzet.

További információ a Siemens Smart Infrastructure operatív vállalatáról:
www.siemens.com/smart-infrastructure  
További információ a Gamma instabus portfólióról:
www.siemens.com/gamma 

A Siemens Smart Infrastructure (SI) operatív vállalata a piac meghatározó szereplője a jelenlegi és a jövőbeni intelligens és adaptív infrastruktúra terén. Az urbanizáció és a klímaváltozás sürgető kihívásaira kínál megoldásokat azáltal, hogy összekapcsolja az energiarendszereket, az épületeket és az iparágakat. Az SI teljes és átfogó portfóliót kínál egyetlen forrásból - termékeket, rendszereket, megoldásokat és szolgáltatásokat az energia előállítási pontjától kezdve egészen a fogyasztásig. Az egyre nagyobb mértékben digitalizált ökoszisztémával elősegíti az ügyfelek sikerét és a közösségek fejlődését, miközben hozzájárul a bolygó védelméhez is. Az SI gondoskodó környezeteket alakít ki. A Siemens SI operatív vállalata nemzetközi központja a svájci Zugban található, és kb. 71.000 embert foglalkoztat világszerte.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;