Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

KUKA és Schüco: stratégiai partner az automatizálásért


2019.04.26
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Az exkluzív együttműködés célja a holnap ajtó-, ablak- és homlokzatmegoldásainak megvalósítását szolgáló automatizálási megoldások közös kifejlesztése és gyakorlati alkalmazása.

A fejlesztés első súlyponti területe az alumínium ablakok és alumínium ajtók gyártása.

Robot üveghomlokzatok és más termékek gyártására

A KUKA stratégiai partnerségre lépett a Bielefeld-ben működő Schüco International KG-vel – az alumíniumból, műanyagból és acélból készülő nagy értékű ablak-, ajtó- és homlokzati rendszerek piacvezető gyártójával.

A KUKA és a Schüco hosszú távú együttműködést tervez, amelynek központi eleme a jövő ajtó-, ablak- és homlokzatmegoldásainak megvalósítását szolgáló új automatizálási megoldások közös kifejlesztése és gyakorlati alkalmazása. „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Schüco a KUKA-t választotta stratégiai partnerének. A robotika és az építőipar automatizálása szempontjából nagy lehetőséget látunk ezen a területen” – nyilatkozta Michael Otto, németországi regionális igazgató, aki a megállapodást a KUKA képviseletében aláírta. Dr. Walter Stadlbauer, a Schüco International KG műszaki és ügyvezető igazgatója ehhez még hozzátette:

"A Schüco és a KUKA közötti partnerség keretében két piacvezető egyesíti tudását. A célunk egyértelmű: az automatizálás segítségével tovább javítani ügyfeleink versenyképességét."
Dr. Walter Stadlbauer, a Schüco International KG műszaki és ügyvezető igazgatója

Az építőipar automatizálásának know-how-ja, mint egyesítő erő

Partnerének tudása mindkét vállalat hasznára válik. A KUKA a robotika és az automatizálás terén megszerzett hatalmas tapasztalatával gazdagítja a partnerséget. A Schüco épületburkolati termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, és az építési folyamat valamennyi fázisáról átfogó ismeretekkel rendelkezik. Az együttműködés keretében a Schüco használhatja a KUKA világszerte működő integrátorhálózatát. Ezzel egyidejűleg a KUKA a Schüco globális forgalmazási hálózatának részévé válik, és a bielefeldi vállalat kizárólagos robotszállítója lesz.

www.kuka-robotics.com     


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; KUKA

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.