Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens szállítja az oslói elosztóhálózathoz az energia irányító rendszert


2019.05.10
Forrás: Siemens, Hírek
Norvégia legnagyobb áramszolgáltatója, a Hafslund Nett szerződést írt alá a Siemenssel az Akershus, Oslo és Østfold körzetekben működő, regionális villamosenergia-hálózat működtetéséhez szükséges modern elosztóhálózati menedzsment rendszer (ADMS) megrendeléséről.

A teljesen integrált hálózatirányítási központ lehetővé teszi majd a teljes villamosenergia-hálózat figyelését és vezérlését, minden (nagy, közép és kis) feszültségtartományban. Az új megoldás emellett biztosítja a külső IT/OT-rendszerek – például ügyfél-információs, munkaerőmenedzsment- vagy földrajzi információs rendszerek – egyszerű integrációját. A projekt várhatóan 2022 elején lesz működőképes.

A szerződés értelmében a Siemens szállítja a SCADA-rendszert is magában foglaló ADMS-t, a hibakezelést és helyreállítást biztosító Outage Management rendszert egyetlen közös felhasználói környezetben, továbbá az automatikus hibaelemzést, hálózatelemzést és terhelés-előrejelzést magában foglaló elosztóhálózati alkalmazásokat (DNA). Ezek valós idejű adatokkal segítik a szolgáltatót a teljes hálózat állapotának felmérésében, a hálózat helyes működésének javításában az ellenőrzés optimalizálása révén, valamint a rendkívüli helyezetek, például hibák vagy limittúllépések kezelésében.
 
A Spectrum Power portfóliónak köszönhetően a Siemens egyetlen közös platformba foglalt, modern hálózatvezérlési megoldást tud kínálni – mondta Nils Klippenberg, a Siemens Smart Infrastructure északi területekért felelős ügyvezető igazgatója. – Ennek révén ügyfeleink számára megbízhatóbb energiaellátást, az intelligens mérőadatok alapján történő gyorsabb hibadiagnosztikát, optimalizált hálózati működést és az áramkimaradás megelőzését lehetővé tevő megoldásokat tudunk biztosítani.

A Hafslund nagy várakozással tekint a Spectrum Power 7 alapú, modern elosztóhálózati menedzsment ADMS-rendszer üzembe helyezése elé. Alapos és körültekintő beszerzési folyamat eredményeként esett választásunk a Siemensre, mivel meglátásunk szerint a Spectrum Power ADMS felel meg legjobban jelenlegi és jövőbeni igényeinknek” – mondta Sigurd Kvistad a Hafslundtól.

A Siemens Smart Infrastructure (SI) operatív vállalata a piac meghatározó szereplője a jelenlegi és a jövőbeni intelligens és adaptív infrastruktúra terén. Az urbanizáció és a klímaváltozás sürgető kihívásaira kínál megoldásokat azáltal, hogy összekapcsolja az energiarendszereket, az épületeket és az iparágakat. Az SI teljes és átfogó portfóliót kínál egyetlen forrásból - termékeket, rendszereket, megoldásokat és szolgáltatásokat az energia előállítási pontjától kezdve egészen a fogyasztásig. Az egyre nagyobb mértékben digitalizált ökoszisztémával elősegíti az ügyfelek sikerét és a közösségek fejlődését, miközben hozzájárul a bolygó védelméhez is. Az SI gondoskodó környezeteket alakít ki. A Siemens SI operatív vállalata nemzetközi központja a svájci Zugban található, és kb. 71.000 embert foglalkoztat világszerte.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.