Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Jókay László kapta meg 2019 évben a Gumiipari Szövetség Klein Pál Díját


2019.05.02
Forrás: Continental, Hírek
Nyíregyháza, 2019. május 2. - A Klein Pál Gumiipari Díj 2019. évi elismert díjazottja Jókay László, a nyíregyházi ContiTech Magyarország Kft. igazgatója lett.

A díjat, amely egy kalandert jelképező kisplasztika, a MAGUSZ 2019. évi Közgyűlésén Balogh István, a MAGUSZ elnöke és Dr. Palotás László örökös tiszteletbeli elnöke adta át.

Jókay László közel két évtizedes vezetése alatt a nyíregyházi gyár remek példájává vált az üzleti egységek jövedelmező együttműködésének a cégcsoporton belül. Ráadásul a gyár megítélése nem csak a cégcsoporton belül kiváló, hanem a külső partnerek körében is, immár nemzetközi elismerésre tett szert. A látványos fejlődéshez nemcsak a nagyszerű munkahelyi légkör, hanem az azt erősítő magas szintű vezetői teljesítmények is hozzájárultak.

Jókay László vezetőként mindig olyan vállalati kultúra felépítésére törekedett, mely a lehető legnagyobb rugalmasságot és szabadságot nyújtja a munkatársak számára. Emellett nagy hangsúlyt fektet az egyéni fejlődés segítésére is, hogy minden munkatárs a tőle telhető legnagyobb mértékben járuljon hozzá a közös sikerhez. Fontosnak tartja, hogy a kollegái hosszú távon tudjanak tervezni és jó hangulatban, barátságos környezetben dolgozzanak.

A Klein Pál Gumiipari Díjat minden évben egy alkalommal a MAGUSZ elnöksége ítéli oda a beérkezett javaslatok alapján, amelyre a MAGUSZ tagvállalatok képviselői, a MAGUSZ vezetőségi tagjai és magánszemélyek is tehetnek jelölést. A díjat olyan természetes személy kaphatja, aki jelentősen hozzájárult a hazai műszaki gumitermék gyártás, gumihulladék hasznosítás fejlődéséhez.

www.continental.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Continental

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.