Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Budapestre jönnek a világ kártevőirtói


2019.05.08
Forrás: KNK PR&Média Sajtóközlemény
Konferenciaturizmus
Magyarországon rendezik meg az idén Európa legnagyobb, professzionális kártevőirtással foglalkozó kiállítását és konferenciáját, a Parasitecet. A május 9-én és 10-én a Hungexpo B pavilonjában tartó rendezvényre ezer vendéget várnak.

A világ minden részéről érkező érdeklődők 37 kiállító termékeit és szolgáltatásait tekinthetik meg. A kétnapos konferencián eközben magyar és nemzetközi szakemberek előadásait hallgathatják meg például az Európában őshonos, valamint az egyre jobban terjedő egzotikus invazív szúnyogfajtákról és azok irtásáról.

A Parasitecet Párizsban, kétévente pedig más színhelyen rendezik meg. Eddig a francia fővároson kívül Madridban, Casablancában (Marokkó), Al Djajairban (Algéria), Bukaresten és Isztambulban tartották meg az eseményt.  

A nemzetközi esemény budapesti megrendezése a hazai kártevőirtó szakma elismerése, és a rendezvény súlyát, valamint a téma fontosságát jelzi az is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma elvállalta az idei Parasitec védnökségét – mondta Dr. Bajomi Dániel, a kiállítás társszervezőjének, a Magyar Kártevőirtók Országos Szövetségének elnöke. Szerinte a nagy külföldi szakmai érdeklődés is jelzi, hogy a kártevőirtásban olyan folyamatok zajlanak Európában, amelyek nagy változásokat hoznak a forgalomban lévő irtószerek szabályozásában. Ezen felül a szakmának az éghajlati változások miatt olyan új kártevők elleni védekezésre is készen kell állnia, amelyek közegészségügyi kockázatokat hordoznak.

A Parasitecre több földrészről érkeznek kiállítók, ezúttal több magyar cég is bemutatja kínálatát, és képviselteti magát két hazai szakmai szervezet is. A legnagyobb hazai standon a Bábolna Bio Kft. mutatja be kínálatát. Daru János, az Európán kívül az USA és Ausztráliába is exportáló cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a kártevőirtó szerek fejlesztésében a világ élvonalába tartozunk, amit mutat az is, hogy a Bábolna Bio árbevételének a fele az exportból származik, ezért állandó résztvevői a szakmai kiállításoknak, amelyek közül most először sikerült egyet elhozni Magyarországra.

 


NEWS: ; Agrár ; Élelmiszer ; Ipari hírek ; Kiállítás

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.