Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens technológiáit díjakkal ismerték el a 2019 OTC SONT díjátadó ünnepségen


2019.05.17
Forrás: Siemens, Hírek
Két technológiai csapatot ismertek el május 6-án az Offshore Technology Conference (OTC) 50. éves konferenciáján - az egyik a Siemens BlueVault™ energiatároló megoldások, a másik a Subsea Power Grid.

A Siemens egyike azon három vállalatnak, amelyik SONT (Spotlight on New Technology) díjat kapott idén.

A SONT díjat azok az OTC kiállítók kapják meg, akik a legújabb és legfejlettebb technológiákat mutatják be a gáz- és olajiparban.

A BlueVault™ energiatároló egy lítium-ion akkumulátor alapú energiatárolási megoldás elektromos és hibrid (például dízel-elektromos) erőforrásokhoz. Kifejezetten arra tervezték, hogy folyamatosan biztosítsa az erőforrás teljesítményét, és minimálisra csökkentse a kibocsátást a hajókon és offshore fúrótornyokon vagy termelőegységeken, javítva azok teljesítményét, redundanciáját és a gázturbinákkal működtetett erőművek teljesítményét. A megoldás jórészt digitalizált és egy fejlett állapot-figyelő rendszerből áll, amely az egyes akkumulátorcellák feszültségét és hőmérsékletét figyeli, és így átlátható információval szolgál az energiatároló megoldás egészségéről és töltöttségéről.

A BlueVault energiatárolási megoldás fejlesztése során arra összpontosítottunk, hogy a legbiztonságosabb energiatároló megoldást hozzuk létre az offshore és tengeri iparban”, mondta Stig Settemsdal a Siemens Offshore Solutions műszaki igazgatója. „Ez a díj arra inspirálja a csapatunkat, hogy továbbra is a biztonságot szem előtt tartva fejlesszen offshore és tengeri teljesen elektromos és hibrid erőforrás megoldásokat a jövőben.

A Subsea Power Grid hálózatot tenger alatti termelési egységek költséghatékony és alacsony kockázatú meghajtására tervezték. A tenger alatti eszközök meghajtására szolgáló hagyományosabb megközelítésből kiindulva, ez a technológia a felszíni fejlesztéseket alakítja át és viszi a tenger alá - például az energia-elosztó eszközöket, mint például transzformátorok, kapcsolók és VSD (változtatható sebességű meghajtások) - költséget takarít meg, és a korábban gazdaságosan nem feltárható olaj- és gázmezőket feltárhatóvá teszi.

Ez a díj megerősít bennünket abban, hogy költséghatékony, megbízható energia-elosztó technológiát fejlesszünk, amely képes kiszolgálni a rugalmas megoldásokat igénylő komplex tenger alatti fejlesztéseket”, mondta Atle Stroemme, a Siemens Subsea alelnöke.

A Siemens OTC eseményen való részévételéről bővebben lásd:
www.siemens.com/otc2019

A Siemens Gas and Power operatív vállalata az energiaipar vezető szereplője, amely segítséget nyújt az ügyfeleknek a különböző iparágak és a lakosság energiaigényeinek teljesítésében Az üzletág széleskörű szakértelemmel rendelkezik a teljes energia értékláncban, és egyedülállóan átfogó portfóliót kínál a közművállalatok, az önálló energiatermelők, az átviteli rendszereket üzemeltető vállalatok és az olaj- és gázipar részére. A termékek, a megoldások és a szolgáltatások felölelik az olaj és a gáz kitermelését, feldolgozását és szállítását, valamint a villamos energia központi és elosztott hőerőművekben történő előállítását és hálózatokban történő elosztását. A Siemens Gas and Power operatív vállalatának a központja az amerikai Houstonban található, és több mint 80 országban több mint 64.000 embert foglalkoztat, az egész világon jelen van, és mind a mai, mind a jövőbeni energia rendszerek újításaiban vezető szerepet tölt be, csakúgy mint az elmúlt 150 évben.

www.siemens.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.