Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Mától Ferihegyre is el lehet jutni a MOL Limo autóival


2019.06.05
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is landolt a MOL Limo, a környezetbarát autómegosztó rendszer, hiszen mától a repülőtér is bekapcsolódott az autómegosztó szolgáltatásba.

Június 5-től 15 külön parkolóhelyet kap az elsősorban fiatalok és a környezettudatos városlakók által kedvelt közösségi autó rendszer a repülőtéren. Az első felhasználók, aki a repülőtérre történő kijutáshoz a MOL Limo autóját használták Dr. Horváth Noémi és Balog Ákos volt, akik egy berlini konferenciára indultak Ferihegyről.

Mostantól egy külföldi repülőútról hazatérve az utasok választhatják a MOL Limo (elnevezése az angol limitless mobility, azaz határtalan mobilitás szóból ered) autóit is a hazajutáshoz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, hiszen nem kevesebb, mint 15 megkülönböztetett parkolóhelyet kap a MOL Limo a budapesti repülőtér Holiday Lite parkolójában. Számos városlakó számára ma már nem lényeges, hogy saját autót tartson, különösen ha fenntartási költségeket, a nehéz parkolást vagy a csúcsforgalmi vánszorgást is figyelembe vesszük. A tömegközlekedés mellett egyre több nagyvárosban vezetik be a közösségi autóhasználatot, aminek nagy előnye, hogy csak annyi időre és csak olyan mértékben veszik igénybe az autó nyújtotta szolgáltatásokat, amire valóban szükség van. A nagyvárosi magánautók ugyanis élettartamuk 95 %-ban csak „üresben” parkolnak és foglalják helyet.

A MOL Limo eddig csak Budapest belső kerületeiben és Buda központi fekvésű részén volt elérhető, mától azonban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is bekapcsolódik a MOL Limo hálózatba, tehát a repülőtéri utasok akár az indulásnál, akár az érkezésnél számíthatnak a MOL Limo autóira. A közösségi autózásban jelenleg 450 autó érhető el, ezek közül 100 már elektromos meghajtású, ezek töltésére is lehetőség nyílik a repülőtéri parkolóban. Az elérhető autókról a MOL Limo okostelefonos applikációján keresztül lehet információhoz jutni.

Nagy örömmel csatlakozunk a MOL Limo közösségi autóhasználat hálózatához, hiszen ennek céljai egybeesnek a mi környezetvédelmi törekvéseinkkel. A Greenairport programunkon keresztül igyekszünk minél több, a fenntartható működést erősítő újítást bevezetni; ebbe a törekvésbe nagyszerűen illeszkednek az olyan kezdeményezések, mint amilyen a közösségi autóhasználat elterjesztése.” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. Emlékeztetett rá, hogy a Budapest Airport immár harmadik éve működik az ún. karbonsemlegesség szintjén, ami azt jelenti, hogy a repülőtér egyensúlyban képes tartani a energiafelhasználást, aminek a „széndioxid lábnyom” a nemzetközileg elfogadott mutatója.

Az elmúlt bő egy év leggyakrabban feltett kérdése volt, hogy mikor válik elérhetővé a reptér a MOL Limo autóival. Nagy öröm számunkra, hogy minden akadály elhárult, és a magyar autómegosztó szolgáltatások közül elsőként jelenhetünk meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Felhasználóink visszajelzései alapján úgy látjuk, óriási az igény a reptéri kijutás és az onnan történő hazautazás egyszerűsítésére” – nyilatkozta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

www.bud.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Autómegosztás, fuvarmegosztás ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.