Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Széles választék hétüléses modellekből a Volkswagennél


2019.05.24
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
• Volkswagen Caddy Maxi hét üléssel és hatalmas raktérrel akár 3,999 millió forinttól
• Egyterű, kisbusz és SUV modellek is a palettán akár 9 személyes kivitelben is

•  Az ajánlatok egyetlen honlapra összegyűjtve (www. allamitamogatas.vwh.hu)

Budapest, 2019. május 24. – A Volkswagen és a Volkswagen Haszonjárművek egészen különleges, a Magyarországon forgalmazott márkák közt az egyik legszélesebb választékkal készül a családvédelmi program keretében meghirdetett 2,5 millió forintos támogatási akcióra. A márkák kínálatában 7 olyan típus is szerepel, ami minimum 7 férőhelyet kínál az utazóknak.

A Volkswagen hazai importőre felkészülten várja a családvédelmi program 2019. július 1-i indulását. Mint az már ismeretes, egy áprilisban hozott kormányrendelet értelmében a minimum 3 gyermeket nevelő családok, vagy egy szülős nagycsaládok 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhetnek támogatást az Államkincstárnál és a Kormányablakokban új, legalább hétszemélyes személygépjármű vásárlásához akár 2,5 millió forint összegben, ami maximum a jármű bruttó vételárának felét teheti ki. Ez egy vissza nem térítendő támogatás, azzal a kitétellel, hogy a megvásárolt autó 3 évig nem értékesíthető.

A Volkswagennek hét érve van, amiért érdemes a márkakereskedéseket felkeresniük a támogatásra jogosultaknak. A legkisebb Caddytől, a Caddy Maxi, a Touran, Tiguan Allspace, Sharan, Multivan és Caravelle modellekig széles a választék és akkor még a motortípusokat, mint benzines vagy dízel, és hajtási konfigurációkat nem is említettük.

A Caddy indulóáras változata már 3,349 millió forinttól elérhető 7 személyes verzióban, de a lehetőségeket végignézve a www. allamitamogatas.vwh.hu oldalon, ahol az importőr az akcióhoz tartozó modelleket mutatja be összefoglaló módon, felfedezhetjük a Caddy Maxi Trendline modellt, mely 1,4 TSI benzines 130 lóerős motorral az állami támogatással együtt már 3,999 millió forintért elérhető. Ez az ár a támogatás 2,5 millió forintos összege felett további 1,387 millió forintos kedvezményt jelent az alapárhoz képest. A Caddy Maxi egy igazi családi modell, hiszen a hosszított karosszériának köszönhetően az autóban a hét személyes kivitel esetében is még hatalmas, 530 literes rakodótér áll rendelkezésre, melybe a család poggyászai mellett akár több babakocsi is befér. A népszerű Trendline felszereltség számos kényelmi és biztonsági extrát tartalmaz, így az utastér felmelegedését a hővédő üvegezés és a klímaberendezés igyekeznek megakadályozni, az utasok kényelmét a számtalan zárható és nyitott rakodórekesz szolgálja, az utazás biztonságát pedig elektronikus biztonsági berendezések széles tárháza felügyeli mint a Front Assist környezetfigyelő rendszer városi vészfék funkcióval, a Tempomat sebességszabályozó berendezés sebességkorlátozó funkcióval, vagy a hegymenet asszisztens, mely emelkedőn való indulásnál akadályozza meg az autó hátragurulását. Az autó felszereltségét természetesen a honlapon található konfigurátor segítségével könnyedén meg is változtathatja, a konfigurátor oldal címlapján található “konfiguráció azonosító megadása” menüpontba  NTE7S8 kódot beírva a folyamatot kikerülve kaphatja meg a Caddy Maxi Trendline alapverzióját.

Természetesen a Volkswagen a támogatás igénybevételéhez alkalmas modellekre további extra kedvezményeket nyújt, így a Touran, Tiguan Allspace és Sharan modellek is 4 millió forint összkedvezménnyel vásárolhatók meg. Míg a Touran és a Sharan típusok, utóbbi elektromos tolóajtókkal és 7 önálló üléssel az utastérben, az egyterűek családcentrikus komfortját kínálják, addig a Tiguan Allspace napjaink kedvenc szabadidőautó kategóriájába tartozóan kínál 7 személy számára utazást akár ismeretlen terepekre is. Az említett modellek a kényelmi és biztonsági extrák széles választékát nyújtják alapfelszereltségben, így a család utazása felhőtlen lehet.

Széles választékkal készülünk a nagycsaládosokat támogató családvédelmi akcióra – mondja Kovács András, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója – a Volkswagen palettáján hét olyan modell is szerepel, mely megfelel a rendelet szerinti kritériumoknak. Ezek közül a legnagyobb érdeklődésre a Caddy Maxi 1,4TSI modellünk számíthat, mely eddig is kifejezetten kedvelt volt a családok körében a hét személyes utastér és a még így is több, mint félköbméteres raktér miatt, és csak örömünkre szolgál, hogy a támogatás igénybevételével még több család juthat biztonságos, komfortos és megbízható mindennapi társhoz autóinkkal. Öröm számunkra, hogy ezeket az autókat rövid szállítási határidővel, egyes darabokat akár raktárról tudjuk biztosítani.

A Volkswagen és Volkswagen Haszonjármű márkakereskedések készséggel adnak további információkat az akcióval kapcsolatban.

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.