Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

BUD Cargo City bokrétaünnepség


2019.06.27
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Elérte a Budapest Airport BUD Cargo City névre keresztelt logisztikai bázisának nagyobbik épületrésze a végleges szerkezeti formáját.

Ebből az alkalomból az épületrészt kivitelező Merkbau és a Budapest Airport közös bokrétaünnepséget tartott, ahol a Budapest Airport Ingatlan és Cargo Üzletágának igazgatója a magyar főváros légi teheráruszállításban betöltött szerepéről is beszélt.

Alig több, mint kilenc hónappal az első kapavágás után szerkezetileg teljesen elkészült a Budapest Airport új logisztikai bázisának nagyobbik, a légi teheráru kezelésére szolgáló raktárépülete. Ezt követően az ún. handling épületben már csak belső munkálatok folynak, a BUD Cargo City névre keresztelt épületegyüttest pedig a tervek szerint az év végén adják át.

René Droese, a Budapest Airport Ingatlan és Cargo Üzletágának igazgatója a bokrétaünnepségen a logisztikai bázis építése kapcsán beszélt az iparágat, és ezáltal a budapesti légi teheráru forgalmat is érintő aktualitásokról. Elmondta: „Az év során megrendezett szakmai konferenciákon egyebek mellett a cargo folyamatok hatékonyságának növelésével, a folyamatok digitalizációjának a lehetőségeivel is foglalkozunk. Kétségtelen, hogy a nemzetközi szinten zajló kereskedelmi konfliktusok az iparág képviselőit kihívások elé állítják, mi azonban méltán lehetünk bizakodók, hiszen a Budapest Airportnál a kezelt légi teheráru mennyiségét 2019-ben is stabilitás jellemzi.

A BUD Cargo City a Budapest Airport által kezelt árumennyiség növeléséhez is nagyban hozzájárul majd, hiszen a létesítmény lehetőséget biztosít a hatékony együttműködésre a cargo iparág szereplői számára. A logisztikai központ szükségességét a cargo üzemeltetőktől kapott pozitív visszajelzések mellett az is alátámasztja, hogy a repülőtér-üzemeltető előzetesen, már az év első felében több bérlőnek is kiadta a most épülő létesítményt. A repülőtér vecsési oldalán épülő logisztikai bázis egy 21.600 négyzetméteres raktárcsarnokból és irodai részből, ennek közelében egy másik, 11.200 négyzetméteres, a speditőrök számára a légiáru továbbítására szolgáló létesítményből, valamint egy 32.000 négyzetméteres beton előtérből áll majd. Ez utóbbi új légijármű-állóhelyeket biztosít majd egyszerre két Boeing B-747-8F típusú repülőgép kiszolgálásához, jelentősen javítva az előtéri cargo kapacitásokat. Ezek a „Jumbók” akár 130 tonna árut is szállíthatnak.

A teljes épületegyüttes várhatóan az év végére készül el, és összesen 50 millió euróból (kb. 16 milliárd forintból) épül meg, amit a Budapest Airport teljes mértékben saját forrásból finanszíroz.

www.bud.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ingatlan, építőipar ; Logisztika ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.