Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Újra akcióban a Hankook önkéntesei - Ismét régi fényükben ragyognak a KÖSZ, Hankook! eddigi projektjei - IpariCégek.hu


2019.07.03
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Egy modern vállalat életében a társadalmi szerepvállalás éppúgy magától értetődő, mint a folyamatos termékfejlesztés.

Nincs ez másképp a Hankook magyarországi gyáregységében sem, ahol 2016-ban indult el a KÖSZ, Hankook!, az az a Közösségi Összefogás a Szebbért önkéntes program. Az eddig eltelt három év alatt a vállalat helyi önkéntesek segítségével felújította a mentőállomás és a tűzoltóság épületét, telepített egy kültéri edzőparkot, egy kültéri kutyaparkot és felújított egy KRESZ-parkot, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban megismerkedjenek a közlekedés alapszabályaival. Az idei évben az eddig elkészült projektek állagmegóvása, felújítása és karbantartása volt a cél, amit sikerült is megvalósítani - természetesen önkéntesek segítségével.

Rácalmás, 2019. július 3. – Nagy népszerűségnek örvendenek és igen eredményesek a Hankook közösségformáló és városszépítő kezdeményezései, melyek során a vállalat önkénteseinek segítségével egymás után újulnak meg a város közkedvelt közösségi terei. A Hankook helyi önkéntes programjának résztvevői ezúttal az elmúlt évek során a KÖSZ, Hankook! programban megvalósított, közkedvelt közösségi létesítmények karbantartására összpontosítottak.

A munkálatokban idén 35 önkéntes vett részt, akik összesen 84 órát dolgoztak, a szükséges eszközök beszerzéséről pedig a vállalat gondoskodott. A városszépítők munkájának köszönhetően Dunaújváros ismét újabb színekkel gazdagodott.

A kutyák és a gazdik is örömmel látogatják Dunaújváros első kutyaparkját, ami 2017-ben készült el a „KÖSZ, Hankook!” projekt keretében a Batsányi utca mögött a felső Duna-parton. A népszerű parkban az egyik megrongált elemet betonozták vissza a gyár önkéntesei.

Az Aranyvölgyi úti benzinkút mögötti területen található, 2016-ban átadott szabadtéri edzőparkban az eszközök szerencsére máig hibátlanul működnek. Itt csupán kisebb állagmegóvási munkákra került sor helyi középiskolás diákok segítségével.

A Béke városrészben már annál több tennivaló akadt. A Március 15. téren lévő KRESZ-park 2018-ban teljesen megújult: nemcsak friss betonalapot és aszfaltot, de további felfestéseket és szegélykövezést is kapott, valamint több mint 40 darab új, korszerű közlekedési táblát is felszereltek. A tavaly átadott és a gyerekek által lelkesen birtokba vett parkban idén év elején vandálok komoly pusztítást végeztek: leszaggatták, tönkretették a táblákat. A szorgos önkéntesek helyreállították a megrongált eszközöket, lefestették a padokat és a park területen lévő egyéb tereptárgyakat is.

Felelős, modern vállalatként úgy gondoljuk, hogy Dunaújvárossal és a helyi közösséggel kialakított jó kapcsolat olyan érték, amely kiemelt figyelmet, különleges odafigyelést érdemel” - mondta a kezdeményezés kapcsán Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. „Rendkívül büszkék vagyunk önkénteseink odaadó munkájára, mely túlmutat a helyi érdekeken és példát mutat a közösségi összefogásban rejlő lehetőségekre. Megtiszteltetés, hogy évről évre részesei lehetünk ennek a munkának.

A Hankook önkéntesei ismét bizonyították, hogy közös szándékkal és összefogással kézzelfogható és látványos eredményeket lehet elérni, melyek hosszú távon is a helyi közösség örömére szolgálnak. A közösségépítő és környezetszépítő kezdeményezés elkötelezett támogatója a Hankook Tire Magyarország Kft. A vállalat 2019-ben nyolcadik alkalommal indította el Dolgozói Önkéntes Programját a KÖSZ, Hankook! (Közösségi Összefogás a Szebbért) kezdeményezés részeként. A vállalat Bács-Kiskun, Fejér, Tolna és Pest megyében összesen 45 projekt megvalósulását támogatja csaknem 18 millió forinttal, hogy ebben az évben is hozzájárulhasson a helyi közösségek fejlődéséhez, szépüléséhez.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Hankook Tire

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.