Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Alkalmazási jelentés az Endress+Hauser AG projektről


2019.07.12
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az Endress + Hauser AG, a svájci Reinachban található és világszerte vezető szerepet tölt be a mérőműszerek gyártásában, ipari folyamatok és szolgáltatások tervezésében.

Megoldást kínálnak folyadékok, szintek, nyomások, hőmérsékletek és más analitikus folyamatok méréseinél.

Digitális kommunikációs rendszerekkel optimalizálják és biztosítják a folyamatokat, de egyúttal figyelembe veszik a gazdasági hatékonyságot, a folyamatok biztonságát és a környezetvédelem szempontokat is.

Ügyfelei a legkülönbözőbb iparágakból származnak, beleértve a vegyipart,az élelmiszer- és italgyártást, energiatermelést, a fém-, olaj- és gázipart, továbbá a víz és a szennyvízfelhasználást is.

A telepített igm robot folyadékok, gázok és gőzök áramlásmérő készülékeinek gyártására szolgál. A hegesztő robotrendszer alapja egy forgókonzolos RPH függesztőállvány, melyen az RP / RF forgatással rendelkező C- manipulátor függőlegesen is mozgatható.

Az RTE 497 hegesztőrobot pisztolycserélő rendszerrel is rendelkezik és ezzel 3 hegesztési eljárás biztosított: 1 x MIG / MAG Ø 1,2 mm huzallal, 1 x MIG / MAG Ø1,0 mm huzallal (mindkettőnél TPS 500i hegesztő áramforrással) és 1 x AWI hideghuzalos eljárás (Magic Wave 4000 áramforrással). A rendszer ezenkívül egy iCAM-50 lézerkamerával is rendelkezik, ami automatikusan felvehető és lehelyezhető. A munkadarabok rögzítése 2 db befogópofás tokmánnyal valósul meg.

A rendszer a vevőnek 2019 májusában került átadásra.

www.igm-group.com 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Lézer ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Élelmiszer ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;