Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Valtteri Bottas Budapesten jótékonykodott


2019.08.02
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A Formula 1 hazai futamának alkalmából a Mercedes-Benz Hungária idén is megrendezte hagyományos jótékonysági eseményét, melynek bevételével a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját támogatják.

Idén a Mercedes-AMG Petronas Motorsport pilótája, Valtteri Bottas és Reinhard Münster a Mercedes-Benz Hungária Kft. új ügyvezetője is segített adományokat gyűjteni a szervezet számára. Az est során megrendezett talkshow keretében számos érdekességre is fény derült a finn pilóta magánéletéről, hobbijairól.

Valtteri Bottas a mogyoródi versenypályáról érkezett a Mercedes-Benz exkluzív eseményére, ahol a jótékonykodás mellett a résztvevők egy szórakoztató színpadi interjú keretében ismerhették meg jobban a pilóta életét, aki számos érdekes és személyes információt osztott meg a közönséggel a beszélgetés során.

Az est vendégei hallhattak Valtteri Bottas Fanni nevű dalmata kutyájáról, akivel gyakran futnak együtt. A fiatal tehetség felesége a lovaglás szerelmese, sőt kiváló versenyző is, de a pilóta nem tervezi, hogy ebben a sportágban is kipróbálja magát. Jobban szereti az egynél több lóerőt és azt is, ha teljesen az övé az irányítás a verseny alatt. Valtteri legújabb hobbijáról, a fotózásról is mesélt. Paul Ripke, a csapat hivatalos fotósa is inspirálta, hogy jobban belemélyedjen a fényképezés rejtelmeibe. A finn versenyzőtől nem állna távol egy téli F1 verseny sem, a Hungaroringen pedig nem csak magyar szurkolói miatt érzi igazán jól magát, de nagy számban látogatnak ide finn rajongói is, ettől teljesen otthon érzi magát a magyar versenyek során.

A Mercedes-Benz és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat több mint negyed évszázada működnek együtt. Számos jótékonysági akció keretében a Mercedes-Benz már eddig is több mint 120 millió forintot adományozott a szervezetnek. Az este résztvevői Mercedes-Benz ajándéktárgyakra és relikviákra licitálhattak, melyeket a Formula 1-es pilóta írt alá. Az ún. csendes aukción több mint másfél millió forint gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számára.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Ipari hírek ; Ipari cégek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.