Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Repülőtéri körfogalom építés: három hétig útszűkület


2019.08.26
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport Zrt. felhívja az autósok figyelmét, hogy augusztus végétől szeptember 21-ig a terminálhoz vezető útszakasz mindkét irányban egy sávra szűkül az új turbó körforgalom építésének területén.

A forgalomkorlátozásra készülve a repülőtér üzemeltetője mindent megtesz, hogy a terminál továbbra is zökkenőmentesen elérhető legyen az utasok és az ott dolgozók számára.

Újabb szakaszához ért az új repülőtéri turbó körforgalom építése. A repülőtér megközelíthetőségét jelentősen javító forgalmi csomópont építése miatt várhatóan augusztus 28. és szeptember 21. között, az új útpálya kialakítása idejére egy-egy sávra szűkül a forgalom a terminál bekötőútján.

A beruházásnak ezt a szakaszát az építtető Budapest Airport kérésére a kivitelező a lehető legrövidebb idő alatt végzi el, és minden lehetséges forgalomtechnikai eszközzel segíti a közlekedés zökkenőmentességét. A Budapest Airport számára kiemelten fontos, hogy az utazási élmény gördülékeny legyen, ebben segít az új turbó körforgalom, ami a terminál gyors és biztonságos megközelítését biztosítja.

A bő háromhetes időszak egyik legfontosabb változása, hogy a 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépkocsik a J porta helyett csak a repülőtér D portáján át közlekedhetnek, ezzel is tehermentesítve az Aeropark repülőmúzeumhoz és a Holiday parkolóhoz vezető bekötőút kereszteződését. A repülőtér ezzel egyidőben a D porta infrastruktúráját is felkészítette a teherforgalom fogadására annak érdekében, hogy a beléptetésre várakozó járművek a 4-es főút forgalmát ne akadályozzák.

Továbbra is azon dolgozunk, hogy a körforgalmat a lehető leghamarabb átadjuk az autósoknak, eközben pedig az építkezés is a lehető legkisebb hatással legyen az autóforgalomra.” – mondta el Keszey Krisztián, a Budapest Airport projektmenedzsment iroda vezetője. Hozzátette: „A következő háromhetes időszakban különös körültekintést és türelmet kérünk az autóvezetőktől, ezt követően pedig csak egyre jobb lesz a terminál és a parkolók megközelíthetősége, egészen a körforgalom elkészültéig, ami az autósok számára nagyon pozitív változás lesz.”

www.bud.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.