Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

ITU Telekom World '19 - Budapesten a nemzetközi távközlés nagyágyúi


2019.09.06
Forrás: HUNGEXPO, Közlemény
Budapest idén második alkalommal ad otthont a Nemzetközi Távközlési Egyesület (International Telecommunication Union, ITU) évente megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciájának.

A 2015-ben is sikeres eseményt követően az ITU Telecom World 2019-et a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén rendezik meg 2019. szeptember 9–12. között.

A rendezvény a Hungexpo három rendezvénycsarnokában foglal majd helyet: a G és F pavilonban található majd a kiállítás 13 ezer nm-en, melyre 32 országból érkeznek kiállítók. A fórum az A pavilonban lesz, összesen 7 konferencia teremben. Jelentős területet foglalnak el továbbá az üzleti tárgyalások céljára kialakított tárgyalók és a nemzetközi médiaközpont is.

Az ITU az ENSZ legfontosabb infokommunikációs területért felelős globális intézménye, melynek fő feladata a nemzetközi szakmai együttműködés megteremtése. A jelenleg 193 tagállamot tömörítő szervezet 800 ágazati és társult tagot számlál, 48 tagú döntéshozó testületének 2018 óta Magyarország is választott tagja. Az ITU emellett elkötelezett a fejlődő országok infokommunikációs infrastruktúrájának fejlesztése mellett is.

Az ITU Telecom World 2019 globális eseményére várhatóan a világ 130 országából érkeznek információs és kommunikációs technológiák fejlesztői, politikai szereplők, élvonalbeli iparági vezetők, innovatív feltörekvő startup vállalatok, valamint a hazai és nemzetközi média képviselői, kitűnő platformot teremve ezzel az iparági és kormányzati kapcsolatok kialakítására, illetve megerősítésére. A konferencia fő témája az innováció és a konnektivitás, a legújabb trendek, fejlesztések bemutatása, érintve többek között az Internet jövője, IT biztonság, a robotika, a mesterséges intelligencia (MI), űrtávközlés, az okos városok (smart cities), és a dolgok Internetének (IoT) témakörét, valamint az 5G fejlesztéseket. A magyar kis-, és középvállalkozások és az egyetemek, a több napos esemény során, egyedülálló lehetőséget kapnak az iparág meghatározó nemzetközi szereplőivel való közvetlen találkozásra, elősegítve ezzel a globális kapcsolati háló kialakulását és megerősítését.

Naponta csaknem 1.500 látogatóra számítanak a szervezők.

A kiállítás megtekintése a magyarok számára ingyenes, regisztrációhoz kötött. A konferencia részletes programja elérhető az ITU honlapján a https://telecomworld.itu.int/ címen, regisztrálni is itt lehet.

www.hungexpo.hu 


NEWS: ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.