Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens kiberbiztonságot szolgáló ipari alkalmazásokat hosztoló platformot jelentett be


2019.09.13
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens a Ruggedcom APE (alkalmazás-feldolgozó motor/Application Processing Engine) új és nagyobb teljesítményű változatának bevezetésével bővítette ki a közüzemi osztályú kommunikációs eszközökből álló Ruggedcom Multi-Service Platform termékcsaládját.

A Siemens ezt az ipari alkalmazásokat hosztoló platformot azzal a céllal fejlesztette ki, hogy azon harmadik felek szoftveralkalmazásait futassa nagy igénybevételt jelentő, kritikus környezetekben.    
 
A Ruggedcom APE1808 a költséghatékony, közüzemi osztályú, Layer 2 és Layer 3 kapcsolókat és útválasztókat tartalmazó Ruggedcom RX15xx termékcsaládhoz tartozik. Ez a moduláris kialakítású és könnyen cserélhető platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók választhassanak a WAN, a soros és az Ethernet opciók között. A platform kiválóan alkalmas villamosenergia-közművekhez, valamint vasúti és forgalomirányítási rendszerekhez is. A Ruggedcom RX1500 Multi-Service Platform beépített kapcsolási és útválasztási lehetőségeit kiaknázó Ruggedcom APE1808 modul közvetlenül csatlakoztatható a termékcsalád bármely tagjához. A Ruggedcom APE1808 az RX1500 előlapján 1 gigabites Ethernet csatlakozást, míg az RX1500 készülékház hátlapján hasonló nagyságú, de teljesen leválasztott linket biztosít.   

Az opcionálisan felületkövető, konform bevonattal is kapható Ruggedcom APE névleges üzemi hőmérséklettartománya –40 °C-tól + 75°C-ig terjed. Megfelel a Ruggedcom RX15xx platformra vonatozó villamos követelményeknek, nevezetesen a legnagyobb igénybevételt jelentő ipari körülmények közötti üzemelést szabályozó IEC61850-3 és IEE 1613 szabványok előírásainak is. Az Intel négymagos, x86_64 architektúráján alapuló, Linuxot és Windows 10-et egyaránt támogató Ruggedcom APE1808 standard alapú platformot nyújt a kereskedelmi fogalomban kapható szoftverekhez, és lehetővé teszi partneri együttműködés kialakítását az iparág vezető cégeivel a kiberfenyegetések felderítése és megelőzése terén.  

Az új Ruggedcom APE1808 kiváló teljesítményt garantál az alkalmazások széles körével, így például a tűzfalakkal, a hálózat naplóval és a behatolásérzékelőkkel. Az adatokat a forrásuknál képes elemezni, anélkül, hogy e feladat elvégzését külső, ipari PC üzembe helyezésével bonyolítaná. A Siemens a Ruggedcom APE1808-at és a kiberbiztonsági megoldásokat elsősorban a villamosenergia-ipar, a közlekedés, valamint az olaj- és gázszektor számára fejlesztette ki. Ezek a termékek azonban arra is alkalmasak, hogy a nagy igénybevételt jelentő ipari környezetben működő hálózatokat megvédjék az egyre nagyobb számú kibertámadásoktól.

A Ruggedcom kiberbiztonsági megoldások portfóliója, köszönhetően az iparágvezető vállalatokkal, így például a Fortinettel, a Nozomi Networksszel, a Secure-NOKkal vagy a Clarotyval most bejelentett együttműködésnek, hozzáférést biztosít különböző fejlett kiberbiztonsági alkalmazáshoz. A Siemens ügyfelei profitálhatnak azokból az előnyökből, amelyeket e vállalatoknak az ipari hálózatokat érő, folytonosan változó kiberfenyegetések elleni védelem terén megszerzett szaktudása garantál. A Fortinet, a Nozomi Networks, a Secure-NOK vagy a Claroty minősített partneri alkalmazásaival kompatibilis Ruggedcom Multi-Service Platform a következő megoldásokat biztosítja: Intrusion Detection System (IDS/behatolásfelderítési rendszer), Intrusion Prevention System (IPS/behatolás-megelőzési rendszer), Deep Packet Inspection (DPI/”mély csomagvizsgálat”) és Next Generation Firewall (NGFW/következő generációs tűzfal).

A Ruggedcom APE1808 kulcsterméknek számít a Siemens egyre gyarapodó számú kiberbiztonsági megoldásainak és szolgáltatásainak portfóliójában, amely átfogó hálózati tanácsadási szolgáltatásokat, biztonsági értékeléseket, integrációt, telepítést, képzést és helyszíni támogatást tartalmaz.
   
Bővebb információk:
www.siemens.com/ape 

A Siemens Digital Industries (DI) operatív vállalata vezető innovátor az automatizálás és digitalizáció területén. Szoros együttműködésben partnereivel és ügyfeleivel a DI a digitális transzformációt elősegítő folyamat-megoldásokat szállít különböző iparágakba. A Digitális Vállalat portfoliójával a DI vállalatmérettől függetlenül szállít a teljes értékláncba integrálható és digitalizálható teljeskörű termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat. Az egyes iparágak igényeire szabott megoldásokkal a DI egyedi portfóliója támogatja az ügyfeleket abban, hogy javuljon termelékenységük, és rugalmasabbak legyenek. A DI folyamatosan bővíti portfólióját a legújabb innovációkkal, és a legmodernebb technológiákat folyamatosan beépíti gyakorlatába. A Siemens Digital Industries globális központja Nürnbergben található, Németországban, világszerte 75.000 munkavállalót foglalkoztat.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.