Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens kiterjeszti a forgó berendezések támogatását a Permi-medencében


2019.09.20
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens nemrég nyitotta meg nagysebességű dugattyús kompresszor (HSRC) és mobil energia támogatási központját a Texas állambeli Odessában.

A létesítmény a HSRC és rotációs berendezések növekvő ügyfélbázisát fogja kiszolgálni a Permi-medencében, ami egyike a Siemens rövid távú növekedési célkitűzéseinek ebben az olaj- és gáztermelő régióban. A központ kezdetben HSRC pótalkatrészekre koncentrál, jövő évtől azonban a gyorsan rendelkezésre álló energiára fennálló igény kielégítése érdekében olyan, nem konvencionális tevékenységek egész sorát is támogatja majd, mint az elektromos törés vagy a mobil gázturbinák felállítása.

Az odessai HSRC támogatási központunknak és az ott alkalmazott stratégiai alkatrész raktár kezelési programnak köszönhetően jobban ki tudjuk szolgálni ezt a fontos ügyfélbázist ebben a fontos régióban” – mondta Patrice Laporte, a Siemens amerikai Olaj- és Gáz részlegének alelnöke.

Izgatottan várjuk a közös munkát a Permi-medence üzemeltetőivel és szolgáltató vállalataival. Célunk, hogy gyors megoldással szolgálhassunk felmerülő igényeikre, a kibocsátást csökkentő elektromos törési rendszerektől egészen a mesterséges szivattyúzási teljesítményt optimalizáló alkalmazásokig” – folytatja Matthew Wilhoit, a Siemens nem konvencionális Olaj- és Gáz üzletágának alelnöke.

A Siemens az upstream, a midstream és a downstream olaj- és gázpiac számára biztosít különféle technológiákat és megoldásokat. A nem konvencionális energia területén portfóliója a következőket foglalja magában: energiatermelés (fix és mobil tréler alapú technológia), elektromos energiaelosztás (villanymotorokkal, hajtásokkal és kapcsolóberendezésekkel), dugattyús kompresszorok és digitális megoldások, valamint gázfeldolgozással, folyadék- és gázszállító csővezetékekkel és cseppfolyós földgázzal (LNG) kapcsolatos műveletek a világ minden táján.

A Siemens Gas and Power (GP) operatív vállalata az energiaipar vezető szereplője, amely segítséget nyújt az ügyfeleknek a különböző iparágak és a lakosság energiaigényeinek teljesítésében Az üzletág széleskörű szakértelemmel rendelkezik a teljes energia értékláncban, és egyedülállóan átfogó portfóliót kínál a közművállalatok, az önálló energiatermelők, az átviteli rendszereket üzemeltető vállalatok és az olaj- és gázipar részére. A termékek, a megoldások és a szolgáltatások felölelik az olaj és a gáz kitermelését, feldolgozását és szállítását, valamint a villamos energia központi és elosztott hőerőművekben történő előállítását és hálózatokban történő elosztását. A Siemens Gas and Power operatív vállalatának a központja az amerikai Houstonban található, és több mint 80 országban több mint 64.000 embert foglalkoztat, az egész világon jelen van, és mind a mai, mind a jövőbeni energia rendszerek újításaiban vezető szerepet tölt be, csakúgy mint az elmúlt 150 évben.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.