Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Jövőszoba: olyan vízióknak, ötleteknek és elképzeléseknek, amelyek a holnap közlekedését formálják


2019.09.27
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania létrehoz egy virtuális teret, ahol a saját szakemberei és jövőkutatói találkozhatnak majd, hogy eszmecserét folytathassanak a trendekről és a víziókról olyan külső hozzászólókkal, mint például kutatók, jövőkutatók, videográfusok és írók.

Ők közösen alkotnak majd egy képet arról, hogy mit hozhat a jövő: ennek az alkotói tevékenységnek ad otthont a Jövőszoba (Future Room).

A Scania szeretné megosztani több elképzelését is arról, hogy hogyan nézhet ki az átállás egy fenntartható közlekedési rendszerre. Ez egy fényes jövő felé mutat, és rávilágít arra, hogy a vállalatok milyen szerepet vállalhatnak a világméretű forgatókönyv kedvező befolyásolásában. Ezenkívül előremutató tanulmányok, kísérleti projektek és ötletek bemutatásával a technika és az innováció erejére is összpontosít.

Szeretnénk elérni, hogy még több ember legyen kíváncsi a Scaniára. Azok is, akik már ismernek bennünket, hogy lássák más oldalainkat is, továbbá szeretnénk egy jövőbe tekintő közönséget is elérni, akik eddig nem feltétlenül tudták, hogy figyelniük kéne ránk” – mondta Erik Ljungberg, a Scania kommunikációs, márkaépítési és marketingvezetője. „Nekünk mint vállalatnak, a legértékesebb tőkénk a munkaerőnk és a tehetségünk, és a Jövőszoba egy tér nekik éppúgy, mint a vállalaton kívüli embereknek.

A nagy technológiai változások, az új üzleti modellek kutatása és a változás felgyorsítása során az élen járni kihívásokat, valamint nagyszerű lehetőségeket is jelent a Scaniának, a közlekedés és a logisztika ökoszisztémájának, illetve a széles körű társadalomnak.

Erős örökséggel és kultúrával rendelkezünk. Erre alapozunk, amikor a jövőbe tekintünk és új szakterületek, illetve együttműködések felé nyitunk olyan területeken, mint az önvezető járművek, a hálózatba kapcsolhatóság és a villamosítás. Ez egy olyan kommunikációs szemléletet is igényel, amely új partnereket hoz közelebb a vállalathoz” – mondta Erik Ljungberg.

A Scaniáról
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része.
További tájékoztatás: www.scania.hu.


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Scania

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.