Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Total piacra dobja FOLIA termékét


2019.09.25
Forrás: Stern Communications - Total Sajtóközlemény
Budapest, 2019. Szeptember 25. – Az ipari kenőanyagok globális piacvezetője, a Total Lubricants, forradalmi fejlesztést mutat be a fémmegmunkálás területén.

A FOLIA biológiai forrásból származó vízalapú kenőanyag, amely olaj- és emulgálószermentes. A termék kiemelkedő hűtési és kenési teljesítményt nyújt, ezáltal egyedi megoldásokat kínál a különböző megmunkálási műveletekhez.

A FOLIA fokozza a termelékenységet, költséghatékony és még a gyártási folyamatok számát is csökkenti. Hatékonyságának köszönhetően növeli a szerszámok élettartamát és lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy több alkatrészt gyárthassanak nagyobb sebességgel, csökkentve ezzel a jelentős kiadással járó eszközköltségeket.

A Total elkötelezett a megfizethető, megbízható, tiszta energiaellátás mellett, amely megfelel a legmagasabb biztonsági- és környezetvédelmi előírásoknak. A vállalat büszke arra, hogy kézzelfogható megoldást kínál a fémmegmunkáló ipar kihívásaira. A FOLIA három lényeges területre fókuszál: az egészségvédelemre, a biztonságra és a környezetre.

Egészségügyi előnyei: szagmentes, nincs bőrirritáció, kevesebb a veszélyes összetevő, nincs gőzképződés

Biztonsági előnyei: csökkenő raktározási igény, nincsenek olajos gépek és csúszós munkaterület

Környezeti előnyei: hosszabb kenőanyag-élettartam, környezetbarát technológia, biológiai forrású nyersanyagok

A Total abban különbözik a versenytársaitól, hogy meghallgatja az ügyfelei igényeit és biztonságosabbá teszi a munkakörülményeiket a nagyteljesítményű FOLIA termékével.

A Total Lubricants-ről

A Total Lubricants világszerte vezető szerepet tölt be a kenőanyagok gyártásában és forgalmazásában, világszerte 41 termelési helyszínen és 150 országban több mint 5800 munkatárssal. A Total Lubricants innovatív, nagy teljesítményű és környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat kínál a kutatásfejlesztési központ jóvoltából, ahol több mint 130 kutató dolgozik. A Total Lubricants nélkülözhetetlen társ az autóipari, ipari és tengeri piacokon.
www.lubricants.total.com


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;