Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Total piacra dobja FOLIA termékét


2019.09.25
Forrás: Stern Communications - Total Sajtóközlemény
Budapest, 2019. Szeptember 25. – Az ipari kenőanyagok globális piacvezetője, a Total Lubricants, forradalmi fejlesztést mutat be a fémmegmunkálás területén.

A FOLIA biológiai forrásból származó vízalapú kenőanyag, amely olaj- és emulgálószermentes. A termék kiemelkedő hűtési és kenési teljesítményt nyújt, ezáltal egyedi megoldásokat kínál a különböző megmunkálási műveletekhez.

A FOLIA fokozza a termelékenységet, költséghatékony és még a gyártási folyamatok számát is csökkenti. Hatékonyságának köszönhetően növeli a szerszámok élettartamát és lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy több alkatrészt gyárthassanak nagyobb sebességgel, csökkentve ezzel a jelentős kiadással járó eszközköltségeket.

A Total elkötelezett a megfizethető, megbízható, tiszta energiaellátás mellett, amely megfelel a legmagasabb biztonsági- és környezetvédelmi előírásoknak. A vállalat büszke arra, hogy kézzelfogható megoldást kínál a fémmegmunkáló ipar kihívásaira. A FOLIA három lényeges területre fókuszál: az egészségvédelemre, a biztonságra és a környezetre.

Egészségügyi előnyei: szagmentes, nincs bőrirritáció, kevesebb a veszélyes összetevő, nincs gőzképződés

Biztonsági előnyei: csökkenő raktározási igény, nincsenek olajos gépek és csúszós munkaterület

Környezeti előnyei: hosszabb kenőanyag-élettartam, környezetbarát technológia, biológiai forrású nyersanyagok

A Total abban különbözik a versenytársaitól, hogy meghallgatja az ügyfelei igényeit és biztonságosabbá teszi a munkakörülményeiket a nagyteljesítményű FOLIA termékével.

A Total Lubricants-ről

A Total Lubricants világszerte vezető szerepet tölt be a kenőanyagok gyártásában és forgalmazásában, világszerte 41 termelési helyszínen és 150 országban több mint 5800 munkatárssal. A Total Lubricants innovatív, nagy teljesítményű és környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat kínál a kutatásfejlesztési központ jóvoltából, ahol több mint 130 kutató dolgozik. A Total Lubricants nélkülözhetetlen társ az autóipari, ipari és tengeri piacokon.
www.lubricants.total.com


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.