Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Még több izgalmas úti cél 2020-ban – interaktív szakmai nap a repülőtéren


2019.10.10
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Összesen 46 légitársaság, 145 úti cél, 27 új járat, több mint 1 millió ülőhely a 3500 kilométernél hosszabb járatokon, az utasszám pedig átlépheti a 16 milliós határt.

A turisztikai szakma képviselői számára negyedik alkalommal rendezte meg a Budapest Airport kereskedelmi igazgatósága azt a workshopot, amelyen a vendégek első kézből kaphattak információt az új járatokról és a repülőtéri szolgáltatásokról. A találkozót a repülőtér 1. Terminálján tartották, utazási irodák és légitársaságok részvételével.

Szakmai napot rendezett a Budapest Airport a repülőtéren. Az immár negyedik alkalommal megrendezett workshop évről évre kiemelt népszerűségnek örvend a turisztikai szakma körében: idén 21 légitársaság és 10 utazási iroda képviseltette magát az 1. Terminál rendezvényközpontjában. A résztvevők egyebek mellett megismerkedhettek az elkövetkezendő időszak izgalmas új desztinációival is: 2020 májusában heti négy járatot indít az American Airlines Budapest és Chicago között, a LOT pedig összesen hat új úticélt jelentett be a jövő évre: 2020 nyarától Brüsszel, Bukarest, Prága, Stuttgart, Szófia és Belgrád is átszállás nélkül érthető el Budapestről a lengyel légitársaság jóvoltából. Több ukrán célállomás is elérhetővé válik a következő évtől: Lviv városába a Ryanair és a Wizz Air indít közvetlen járatot – utóbbi légitársaság Ukrajna második legnagyobb népességű városát, Harkovot is felveszi a Budapestről induló járatai közé.

A szakmai napon az idei év fontos mérföldköveiről is szó esett: 2019-ben eddig 27 új járat indult Budapestről a világ különböző városaiba, így összesen 46 légitársaság 145 úticélja érhető el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. Az új járatok között két ázsiai célállomás köszönthetett idén a Budapest Airport: a Shanghai Airlines június óta heti három alkalommal közlekedik Budapest és Sanghaj között, szeptemberben pedig a LOT indított közvetlen járatot a magyar főváros és a dél-koreai Szöul között. Érdekes tény, hogy az új ázsiai desztinációkkal együtt már több, mint egymillió ülőhely érhető el a Budapestről induló hosszútávú járatokon összesen. A workshop résztvevői azt is megtudhatták, hogy az előrejelzések szerint 2019-ben tovább bővül az utasforgalom; az egész éves utasszám átlépheti a 16 milliós határt.

www.bud.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Kiállítás ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.