Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Alfonso Sancha, a SEAT új beszerzési ügyvezető alelnöke


2019.10.03
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Szeptember 1-jétől Alfonso Sancha a SEAT Végrehajtó Bizottságának tagja, aki Klaus Ziegler helyét veszi át

- Ezt megelőzően Sancha a fém alkatrészek beszerzési vezetője volt a Volkswagen-csoportnál, és fontos nemzetközi pozíciókat töltött be a Csoporton belül
- Célja, hogy megerősítse a vállalat ellátási ökoszisztémáját, fenntartsa vezető szerepét Spanyolországban, és támogassa a Kínára és Észak-Afrikára összpontosító globális terjeszkedést

Martorell / Budapest, 2019. október 03.- Alfonso Sancha-t (Mainz, Németország, 1965) nevezték ki a SEAT új beszerzési ügyvezető alelnökévé, aki szeptember 1-jétől tölti be posztját Klaus Ziegler helyén, aki a Volkswagen-csoport konnektivitási, e-mobilitási és járművezetői asszisztens rendszereinek beszerzési vezetőjévé válik. Sancha fontos nemzetközi pozíciókat töltött be a Volkswagen-csoporton belül, ideértve a Csoport Kínában történő beszerzésért felelős alelnökségét és a Volkswagen-csoport fém alkatrészek beszerzési vezetői posztját.

A spanyol ügyvezető abban az időben csatlakozik a társasághoz, amikor nőtt a Beszerzés felelőssége a Volkswagen-csoporton belül. Sancha céljai között szerepel a Beszerzési divízióban a SEAT elektromos stratégiájának kidolgozása Arra is törekszik, hogy erősítse vezető szerepét Észak-Afrikában, ahol a társaság vezető beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik, valamint a kínai régióban, ahol a SEAT a Volkswagen Group China és a JAC közös vállalkozásának keretében van jelen, illetve mindezek mellett támogassa a SEAT terjeszkedését Latin-Amerikában.

Szándékai szerint további lendületet szeretne adni a beszerzési tevékenységnek, amely 2018-ban 7.137 milliárd euró volument bonyolított le, 5,6% -kal többet, mint az előző évben (6.758 milliárd euró). Az elmúlt öt évben a SEAT által kezelt beszerzések volumene 23,2% -kal nőtt.

Ezenkívül a SEAT felelős 2017 óta a Volkswagen-csoport általános beszerzési tevékenységeinek koordinálásáért is az Ibériai-félszigeten az összes olyan beszerzésnél, amelyek nem közvetlenül kapcsolódnak a járművekhez, a szinergiák egyeztetése és a költségoptimalizáláshoz való hozzájárulás céljából.

Alfonso Sancha több területen dolgozott a Volkswagen-csoportban és a SEAT-nál, ahol korábban ő volt a felelős a külső beszerzésért és az új projektek területéért. Széles körű tapasztalata révén nemzetközileg is kiemelt pozíciókat töltött be Németországban, Mexikóban és Kínában, ahol 2011 és 2014 között a Volkswagen Group China beszerzésért felelős alelnöke volt. A szeptemberi SEAT-hoz történő csatlakozásáig Sancha az egész Volkswagen-csoport fém alkatrészeinek beszerzésének vezetője volt.

„Alfonso Sancha hosszú beszerzési területen meglévő tapasztalata, a Volkswagen-csoportnál és a SEAT stratégiai projektjeiben és piacain, például Kínában, meghatározó lesz majd a vállalat jövőbeli céljainak elérése és az eddig elért eredmények fellendítése szempontjából. Örülünk, hogy a nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező spanyol ügyvezetőt a SEAT Végrehajtó Bizottságában üdvözölhetjük”- emelte ki a SEAT elnöke, Luca de Meo.

Klaus Ziegler a SEAT Végrehajtó Bizottságában betöltött majdnem öt évig tartó poziciójából, az e-mobilitást és a járművezetői asszisztens rendszerek beszerzésének vezetőjeként a Volkswagen-csoporthoz vált. "Klaus Ziegler fontos szerepet töltött be a 2016 elején indított termék offenzíva szállító hálózatának irányításában, és hozzájárult olyan kulcsfontosságú projektek sikeres megvalósításához, mint például az Ibériai-félsziget általános beszerzésének irányítása, és ahhoz, hogy a márka Észak-Afrika vezető márkájává válhatott" - tette hozzá de Meo.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.