Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

igm a Blechexpo Schweisstec vásáron, Stuttgartban, Németországban


2019.10.25
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
2019. november 05-től 08.-ig vagyunk jelen a Blechexpo Schweisstec vásáron, Stuttgartban, Németországban. Látogasson meg minket a kiállításon a 7. csarnok 7503 sz. standján! Tudjon meg többet termékeinkről, például:

RSX-C forgókonzolos kompakt hegesztőrobot C-manipulátorral

Az igm RSX-C típusú hegesztő robotrendszer lényegében egy robosztus fix függesztőállványból áll, amely a C-manipulátor házára telepített.

Az íves hosszabbító karral kiegészített RTE 497 héttengelyes hegesztőrobot a forgatható RST konzolon függesztett helyzetben rögzített. A billentős C-manipulátorral és az RP/RF ellencsapágyas forgatópárral a munkadarabok kéttengelyes pozicionálása biztosított.

A robotrendszer az erősen kompakt kialakítása révén a lehető legkisebb helyigényt követeli. Acél alaplapra telepítve jó lehetőség van üzemen belüli egyszerű áthelyezésre. Kompakt kialakítása ellenére a robot teljes körű gyártást tesz lehetővé és opcionálisan kiegészíthető számos más technológiai és szenzorrendszerrel is.

www.igm-group.com 


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.