Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Szinergiák felhasználása - az igm Robotic Systems, Inc. USA átalakításánál a PTR-Precision Technologies, Inc USA leányvállalatunkkal


2019.10.31
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm 1983 óta értékesít hegesztő és -vágó robotrendszereket az USA és kanadai piacokon. Hosszú évtizedes tapasztalatával több mint 50 cégnél és több mint 100 bevált robotrendszerrel van jelen a fenti piacokon, ahol a folyamatos gyártást teljeskörű szervizzel is biztositja.

A szinergiák kihasználása érdekében az igm Robotic Systems, Inc. eddigi észak- amerikai értékesítési és szerviztevékenységét 2019. november 1-jétől az igm Csoporthoz tartozó PTR-Precision Technologies, Inc. leányvállalat veszi át.

A PTR Precision Technologies, Inc. vállalat az elmúlt 50 évben több mint 1500 elektronsugaras hegesztőberendezést tervezett és gyártott világszerte a repülőgép-, atomenergia-, elektronika-, autó-, had-, olaj- és gázipar, valamint az űrkutatás számára. A PTR 70.000 négyzetláb méretű csarnokában 50 alkalmazottal és saját berendezéssekkel áll az észak-amerikai ügyfelek rendelkezésére.

Kopó- és cserealaktrészek

Észak-Amerikában a szinergiák hatásosabb kihasználása érdekében az igm alaktrész ellátását 2019.november 1.-től a PTR USA alkatrész osztálya veszi át.

Jövőbeni vevői kapcsolat:

Email: igmparts@ptreb.com

PTR-PrecisionTechnologies,Inc.
120 Post Road
Enfield, CT 06082
USA
 
Szerviz

Szerviztevékenységeket, új berendezések telepítését és utólagos átalakításokat továbbra is a múltban megismert igm szakemberek végzik.

Kapcsolat és forródrót az ügyfelek számára:

Email: serviceusa@igm-group.com

Értékesítés

Új berendezésekre ajánlatokat a PTR USA, vagy az igm Robotersysteme AG készíti. Kérjük, hogy ajánlatkéréseit, vagy kérdéseit az alábbi email címekre küldje:

oliver.strauss@igm-group.com

wolfgang.handler@igm-group.com

Továbbra is biztosítjuk, hogy a korrábi színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani és ezzel a bővítéssel számunkra további fejlesztési lehetőségek nyílnak meg Észak- Amerikában.

www.igm-group.com 


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.