Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Fővárosi kitüntetés Ganczer Gábornak


2019.11.19
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Budapestért díjjal tüntette ki a főpolgármester Ganczer Gábort, a Hungexpo vezérigazgatóját. Karácsony Gergely a főváros kereskedelmi és turisztikai életében betöltött innovatív vezetői szerepének elismeréseként nyújtotta át a díjat.

Ganczer Gábor idén éppen 10 éve vette át a nagy múltú cég vezetését. Irányítása alatt a Hungexpo töretlenül fejlődött. A számos új kiállítás megrendezése mellett olyan rendezvényeket sikerült Budapestre hoznia, mint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kongresszusa, az ENSZ mellett működő Nemzetközi Távközlési Egyesült (ITU) éves összejövetele, vagy a világ legjelentősebb szakácsversenyének, a Bocuse d’Or-nak az európai döntője.
Az elmúlt tíz évben folyamatosan nőtt a kiállító cégek és a látogatók száma. Idén pedig megkezdődött a Hungexpo revitalizációs programja, amelynek keretében teljesen megújul a vásár területe. Az új kiállítási pavilonok mellett itt épül fel az ország legnagyobb konferencia- és kongresszusi központja.

Ganczer Gábor 1970-ben született, Budapesten. Pályáját már a kezdetektől a turizmus, a vendéglátás iránti elkötelezettsége határozta meg. Végijárta a szakma „szamárlétráját”. Volt londiner a Penta Hotelben, majd évekkel később a Novotel Budapest Centrum, értékesítési igazgatója. 2007-től társatulajdonosa a szállodák üzemeltetésével foglalkozó Accent Hotel Managementnek. 2009 óta a Hungexpo vezérigazgatója. A Magyar Rendezvényszervezők és Szolgáltatók Szövetségének (MARESz) elnöke.

www.hungexpo.hu 


NEWS: ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.