Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nyitott napok az SBS Kft. –nél Magyarországon


2019.11.25
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Magyarországi partnerünk az SBS Kft 2019.november 12-14 között nyitott napokat rendezett a vevőinek, szállítóinak és a szakmai érdeklődők számára.

A cég számos neves mezőgazdasági, földmunkagép és bányaipari cégeknek gyárt és hegeszt komplett acélszerkezeteket, fejlődése töretlen.

Ismételten szeretnénk megköszönni a meghívást a kiválóan szervezett sikeres rendezvényre és büszkék vagyunk arra, hogy több berendezésünk is integráltan működik az SBS Kft. gyártásában. A vállalat gyártócsarnokaiban összességében 3 igm hegesztő és 1 igm iBS éllevágó robotrendszer működik. mely lánggal és plazmával is flexibilis vágást biztosít. Partnerünknek a továbbiakban is sikeres gyártói és üzleti tevékenységet kívánunk, amihez az igm gyári szervize és robotos munkatársai a jövőben is hatékony támogatást nyújtanak.

www.igm-group.com  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.