Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az igm hegesztőrobotok – évtizedek óta megbízhatóan működnek


2019.11.27
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az olaszországi Officine Barbieri s.r.l. régi igm partner és a gyártócsarnokaiban szériagyártásban 6 hegesztő robotrendszert alkalmaz.

A legrégebbi igm robotot 1995-ben helyezték üzembe, amely még ma is 2 műszakban hegeszt különböző munkadarabokat földmunka gépekhez.

Az Officine Barbieri s.r.l. egy olyan tulajdonos által vezetett fémszerkezetgyártó cég az olaszországi Ferrara közelében, amely speciálizáltan több mint 40 éve végez bérgyártást a közepes és nehézgépgyártás területén. A vállalat gyakorlatilag minden fémmegmunkálási eljárással foglalkozik, pl. fúrással, félautomatikus és teljesen automatizált robotos hegesztéssel, csővágással, valamint gyárt preciziós megmunkálóközpontokkal és CNC forgácsoló berendezésekkel is. Barbieri ezen berendezésekkel gyártotta a Juventus stadion teljes acélszerkezetét Torinoban és a MOSE árvízvédelmi rendszer fő komponenseit Velencében. Barbieri már 1995 óta épít az igm Robotersystem AG hegesztő robotrendszereire. Az eddig telepített 6 robotrendszer időarányosan kölönböző K3, K4 és K5 vezérléssel rendelkeznek, ahol az egyik robot kéthuzalos TWIN eljárással is hegeszt, míg egy másik plazmavágásra alkalmas.
 
Barbieri termékprogramja a gépgyártás különböző területeit célozza meg:

¤  Földmunkagép komponenseket, pl. fő tartóvázakat, teleszkópos karokat, gémeket.
¤  Híddaru berendezéseket, mint emelőgerendákat, konzolokat, tartóhorgokat, utazópályákat és hídkonstrukciókat az emelés és szállítás területén.
¤  Tartókat, támasztó elemeket és különböző csatlakozó elemeket a közúti közlekedés számára.
¤  Hídgerendákat, acélszerkezeteket és más speciális elemeket az építőipar számára.
¤  Mechanikus szerkezeteket különböző fajta berendezésekhez, pl.: támasztókat, talpazatokat és gépalapokat szerszámgépekhez.

Officine Barbieri s.r.l. modern szerszámgépeivel, portáldaruival és hegesztő robotrendszereivel az általa gyártott mechanikai acélszerkezeteknél a lehető legjobb minőséget garantálja.

Büszkék vagyunk a több évtizedes jó együttműködésre és Barbieri Úrnak, valamint Munkatársainak a továbbiakban is sok sikert kívánunk, külön üdvözlettel az igm robotok kezelőinek.

További információk az igm-hegesztőrobotokról az Officine Barbieri s.r.l. honlapján találhatók az alábbi linkkel:
http://www.officinebarbieri.it/en/   

www.igm-group.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.