Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az igm robotok hegesztenek a DOKA első EU-n kívüli gyártóüzemében!


2019.12.17
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Doka egy osztrák cég a világpiacon, amely az építőipar minden területén vezető szerepet játszik a zsaluzattechnika fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében.

A Doka világszerte több mint 70 országban és több mint 160 értékesítési és logisztikai telephelyen gyors és professzionális készlet tartást és műszaki támogatást biztosít.

A társaság az Umdasch Group AG leányvállalataként Moszkvától 400 km-re délkeleten nyitotta meg az első zsaluzatgyártó üzemét az orosz Lipetsk SEZ speciális gazdasági övezetében (Special Economic Zone).

A lipetski új fióktelep lett az osztrák csoport első gyártóhelye az Európai Unión kívül. Ezzel az új gyártóüzemmel a Doka Oroszországban stabilan tudja növelni versenyképességét és jól tudja kiaknázni az orosz piac nagy potenciálját, különösen a lakó- és ipari építkezések területén. A 3.500 m² gyártási területen magas műszaki követelményekkel zsaluzatokat gyártanak Oroszország és más piacok számára. A termelés területet a következő években fokozatosan 65.000 m²-re bővítik.

A Doka Lipetsk egyik legfontosabb termelő berendezése az igm hegesztő robotrendszer. Az automatizált hegesztőrendszer nagyfokú termelékenységgel és olyan kiváló funkcionalitással rendelkezik, amely lehetővé teszi a Doka számára, hogy éjjel-nappal világszínvonalú hegesztett fémszerkezeteket gyártson igényes ügyfelei számára.

A robotrendszer kettő RTE 456 típusú hegesztőrobotból áll, melyek függesztett helyzetben egy 16 m-es felső szánon (semi-portálon) futva vízszintesen, függőlegesen és keresztirányban is mozgathatóak. A rendszer 2 munkaállomással rendelkezik, ahol 2-2 ellencsapágyas forgatókkal megengedetten 4 t tömegű munkadarabok is manipulálhatók. A különböző munkadarabok rugalmas hegeszthetősége érdekében az ellencsapágyas forgatók tengelyei vertikálisan is mozgathatóak.

Ezzel a robotok számára optimális hegesztési pozíciók biztosíthatóak, továbbá a Doka munkatársainak a munkadarabok cseréje is egyszerű és jó hozzáférést tesz lehetővé hegesztési próbáknál és hefteléseknél.

A TPS500i hegesztő áramforrást is egy osztrák cég a Fronius International biztosítja. Minden állomás olyan mozgó kompakt füstelszívó ernyővel rendelkezik, melyek időtakarékos munkadarab cserét és gyors befogásokat tesznek lehetővé.

www.igm-group.com  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.