Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Kooperáció Olaszországban a Stilfer Srl. céggel – igm oktatási és bemutató központ


2020.01.08
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Stilfer az egyik olyan régi partnerünk, aki az automatikus hegesztéseinél teljes egészében és kizárólag csak igm robotrendszerekre hagyatkozik.

Gyártócsarnokaiban jelenleg 15 hegesztő cella található építőipari gépek és a földmunkagép szektor különböző komponenseinek hegesztéseire.

A Stilfer 2020–ban üzeme további fejlesztésére 3 új igm-hegesztő robotrendszer telepítését tervezi. Különösen a nagyméretű, akár 12 m hosszúságú és 6000 kg tömegű emelő és hidraulikus komponenseket hegeszti a mi berendezéseinkkel.

Ebben az évben az igm Robotersysteme AG a Stilfernél egy bemutató robotot is telepített. A rendszer egy RST forgókonzolos függesztőállványon rögzített RTE476-S hegesztőrobotot és egy alsó utazópályán állítható RP2 forgató-billentő munkadarab manipulátort tartalmaz. Ezen berendezés konfiguráció lehetővé teszi különböző hegesztési próbák elvégzését, bemutatók megtartását és oktatásokat a Stilfernek házon belül, de külső partnerek és potenciális vevőknek is.

Ezúton szeretnénk mégegyszer megköszönni a Stilfer cégnek a jó kooperációs lehetőséget, valamint a sokéves hosszútávú együttműködést és különösen örülünk közös üzleteink további fejlődésének.

www.igm-group.com   


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.