Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben


2020.02.21
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
¤ Másodszor nyerte el az első helyet a Fut a cég versenysorozaton a Bosch budapesti telephelye
¤ A Robert Bosch Kft. munkatársai a Budapest-Buenos Aires távolságot, összesen több mint 11 ezer kilométert futottak 2019-ben különböző versenyeken

¤  Maraton és félmaraton futás, Balaton-átúszás és a Tisza-tó körbetekerése is kellett az abszolút győzelemhez

Egymást követő második évben szerezte meg az első helyet a Fut a cég elnevezésű versenysorozaton a Bosch budapesti telephelyének csapata, és lett a legsportosabb vállalat 2019-ben. A Robert Bosch Kft. munkatársai a sorozat 7 versenyén összesen 11.120 kilométert futottak, 400 kilométert úsztak és 1950 kilométert bicikliztek az abszolút első hely megszerzéséért. A versenyeken a vállalat mintegy 400 munkatársa vett részt, összesen több mint ezer nevezést leadva.

A 8 fordulóból álló Fut a cég versenysorozatnak a célja a vállalatok, intézmények és munkahelyi közösségek megmérettetése. A nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál pedig a csapattagok többségében a cég munkatársai, alkalmazottai, családtagjai, partnerei vagy üzletfelei lehetnek. A versenysorozat tavalyi, országszerte jól ismert futó, úszó, kerékpáros és triatlon versenyein összesen 700 cég több mint 12 ezer versenyzője képviseltette magát. A végső sorrendnél azt a 63 céget értékelték, amelyek a nyolcból legalább négy versenyen részt vettek és pontot szereztek.
Az abszolút pontversenyben 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is a Bosch budapesti telephelyének csapata végzett az élen.

A Robert Bosch Kft. színeiben 320-an vettek részt maraton, félmaraton, valamint váltófutásokon, az összesen megtett futótávolság meghaladja a légvonalban mért Budapest-Buenos Aires távolságot. A Balaton-átúszáson, illetve a Velencei-tavi úszóversenyen 77-en, a Tisza-tavat megkerülő kerékpáros versenyen pedig 30-an indultak a vállalat munkavállalói közül. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Robert Bosch Kft. már második alkalommal lett a legsportosabb magyar cég. Hiszünk abban, hogy munkatársaink kreativitásának és lelkesedésének, így a vállalat sikereinek, innovációinak egyik alapja a rendszeres testmozgás” – hangsúlyozta a Fut a cég díjátadóján Somogyi András, a magyarországi Bosch csoport HR igazgatója.

A Bosch minden telephelyén, így Budapest mellett Hatvanban, Miskolcon, Makláron és Egerben is többféle módon ösztönzi munkavállalóit az egészséges életmódra és a sportolásra, valamint folyamatosan népszerűsíti a közös versenyzést. A sportoló munkahelyi közösségeket a Bosch különféle módon, például a nevezési díjak és belépők biztosításával, mezekkel, pályabérléssel, edzésekkel, edzőkkel és felszerelésekkel támogatja. A Bosch kollégái széleskörű egészségmegőrző programokon vehetnek részt és rendszeres szűrővizsgálatokra is járhatnak. A budapesti központban a 2013-ban megalakult KSF (Kultur, Sport und Freizeit) jelenleg több mint 2.200 tagot számlál és 45 különböző sport-, kulturális, és szabadidős tevékenység köré épülő közösséget hozott létre.

A Fut a cég versenysorozatról, a verseny pontszámításáról a Futanet weboldalán talál további információt.

Háttér információ 

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős, hazánkban kilenc leányvállalattal rendelkező vállalatcsoport, Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. A 2018-as üzleti évben a Bosch csoport teljes árbevétele 1.317 milliárd forint, magyarországi konszolidált forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 251 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport közel 14.800 munkatársat foglalkoztat (2018. december 31-én). Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 403.000 munkatársat foglalkoztat (2019. december 31-én) és az előzetes adatok alapján 77,9 milliárd euró árbevételt ért el 2019-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz, és a hálózatba kapcsolt gyártáshoz. Szakértelmét az érzékelők technológiájában, a hálózatba kapcsolt szoftverek és szolgáltatások területén, valamint saját IoT felhőjében is hasznosítja, ügyfelei számára hálózatba kapcsolt, cross-domain megoldásokat kínál egyetlen forrásból. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata a világ szinte minden országát lefedi. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 72.000 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte 125 telephelyen.

További információért látogasson el honlapunkra: 
www.bosch.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Bosch

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.