Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Magasabb minősítést kapott a Dachser


2020.02.24
Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A Dachser Food Logistics üzletága eleget tett a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány Logisztikai (IFS Logistics Standard) 2.2 verziója által támasztott követelményeknek a legutóbbi auditálás során.

A tanúsítvány igazolja a vállalat magasabb szintű élelmiszerbiztonsági és -védelmi eljárásait és minőségi szolgáltatásait.

A nemzetközileg elismert és elfogadott szabvány meghatározott minőségi- és biztonsági követeléseket fogalmaz meg, amelyek meglétét szigorú ellenőrzés során vizsgálják meg. A tanúsítvány megléte garantálja, hogy az adott vállalat eleget tesz a komplex követelményrendszernek: többek között teljesülnie kell bizonyos törvényi szabályozásoknak, élelmiszerbiztonsági lépéseknek. A tanúsítvány lefedi a teljes ellátási lánc logisztikai folyamatát, amelyben a Dachser sikeresen előrelépett, így a szakértők ,,Foundation” szintől ,,Higher” fokozatra minősítették a szolgáltatót.

A Dachser Food Logistics üzletága évről évre bővül és fejlődik, egyedülálló megoldásokat biztosít az élelmiszeriparban tevékenykedő ügyfelek számára, legyen szó akár az élelmiszer-kiskereskedelmi szektorról vagy a gasztronómia egyéb területeiről. A nagy múltú német székhelyű vállalat Food Logistics üzletága kiemelkedő teljesítményt nyújt többek között a hőmérséklet-érzékeny termékek, illetve a tartósított élelmiszerek hatékony mozgatásában is. ,,Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Dachser ismét szintet lépett és ezt egy magasabb szintű tanúsítvánnyal is elismerték. Fontosnak tartjuk, hogy üzletágunknál az élelmiszerek szállítása a lehető legkörültekintőbb és legbiztonságosabb módon történjen.” – értékelte az eredményt Darvasi Árpád, a Food Logistics üzletág vezetője.

www.dachser.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.