Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hungexpo Elhalasztott Kiállítások - Rendkívüli Közlemény


2020.03.11
Forrás: HUNGEXPO, Rendkívüli Közlemény
A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását úgy döntött, hogy elhalasztja a Construma és OtthonDesign (április 1—5.), valamint az Ipar Napjai (május 5—8.) kiállításait.

A koronavírus-járvány terjedése az elmúlt napokban tovább súlyosbodott, felelős rendezvényszervezőként nem kívánjuk kitenni sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat, sem munkatársainkat egy esetleges fertőzésveszélynek” – írja közleményében Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója. 
 
A vis maior helyzetre tekintettel a Hungexpo a Construma kiállításcsokrot a megszokott színvonalon és minőségben előreláthatólag 2020.június 10-14 között, az Ipar Napjait 2020 októberében tudja biztonságosan megrendezni. (A Hungexpo Zrt. őszi rendezvénynaptárának véglegesítése folyamatban van, így a pontos időpontot csak később tudják meghatározni. Amint megszületik a döntés, arról azonnal tájékoztatják a kiállítókat.)
 
A kiállítók szerződései, valamint a már beregisztrált látogatói jelentkezések és megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a következő időpontra. 

www.hungexpo.hu  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.