Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Hankook Tire és az Amazon Web Services a digitális átalakulás élvonalában


2020.02.21
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook gumiabroncsgyártó tovább fokozza termékei és technológiái innovatív teljesítményét az Amazon Web Services (AWS) felhőtechnológiai céggel együttműködve.

A Hankook elsősorban arra használja az AWS IT-infrastruktúráját, hogy továbbfejlessze saját technológiáját a gumiabroncsok anyagtulajdonságának virtuális előrejelzése érdekében.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. február 21. – A Hankook prémium gumiabroncsgyártó cég stratégiai partnerkapcsolatba lép az Amazon Web Services (AWS) felhőszolgáltatóval annak érdekében, hogy célirányosan ösztönözze a jövőorientált termékfejlesztést és technológiai fejlődést. Az AWS szolgáltatásai olyan digitális technológiákon alapulnak, mint például a mesterséges intelligencia és az adatbázis-megoldások. Az együttműködés a Hankook „Virtual Compound Design” (VCD, virtuális összetétel-tervező) rendszerének kifejlesztésén alapul. Ez a rendszer előrejelzi a gumiabroncsok anyagtulajdonságát, és mesterséges intelligencia segítségével határozza meg az optimális összetételt. Az AWS-felhőplatform a Hankook számára nem csupán a VCD-ből nyert adatok tárolását teszi lehetővé, hanem lehetőséget biztosít ezen adatok feldolgozására és elemzésére is, hogy a Hankook lehető leghatékonyabban hasznosítsa őket.

Az AWS-szel való együttműködés révén tovább erősíthetjük a technológiai stratégiánkat. Az AWS szolgáltatásainak bevezetésével hangsúlyozzuk a Hankook Tire innováció iránti elkötelezettségét, és a vezető autóipari vállalatok egyikeként a technológiát még inkább üzletpolitikánk központjába helyezzük” – nyilatkozta Soo Il Lee, a Hankook Tire & Technology elnöke.

Az AWS vonzó platformot kínál nagy mennyiségű adat elemzésére, továbbá innovatív megoldásokat is biztosít az olyan gyártók számára, akik új tevékenységi területre szeretnének belépni. A Hankook az AWS-szel való partnerkapcsolat révén aktívan kihasználhatja az olyan csúcstechnológiás megoldásokat, mint az „Amazon SageMaker” gépi tanulási alkalmazás, így tovább optimalizálhatja a termékfejlesztést. Az Amazon SageMaker egy mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatás, amellyel a Hankook egy teljeskörűen automatizált folyamattal elemezheti, készítheti és teheti közzé a releváns adatokat, valamint a szükséges levont következtetéseket is segít előrejelzéssé vagy műveletekké alakítani.

A Hankook a jövőbeli stratégiája részeként nagyszabású beruházásokat fordított a kutatásra és a fejlesztésre, és messzemenő stratégiai kezdeményezések mellett kötelezte el magát. A vállalat a jövőorientált innovatív technológia megvalósításához globális kutatás-fejlesztési hálózatára támaszkodik, amelyet csúcstechnológiás technológiai létesítménye, a HANKOOK TECHNODOME köré épített ki. Ez lehetővé teszi a Hankook számára, hogy távlati terveiben a gumiabroncsok kvalitatív fejlesztésére és versenyképességének növelésére helyezhesse a hangsúlyt.

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu    


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Internet ; Hankook Tire

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.