Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Új lízing programot indít és bővíti partnereinek számát Magyarországon a Universal Robots


2020.04.06
Forrás: Stern Communications - Universal Robots Sajtóközlemény
A világ vezető kobot gyártója egy új szolgáltatást vezet be Magyarországon, ami az összes partnerénél elérhető lesz az ügyfelek számára. Emellett a vállalat bővíti hazai disztribúciós és integrációs hálózatát, melynek új tagja a VFP Systems kft.

Kobot lízing

A Universal Robots és a DLL pénzügyi szolgáltató együttműködésével indított új lízingprogramnak a célja, hogy iparágtól, mérettől és költségvetéstől függetlenül biztosítja a magyar vállalatok számára, hogy azok kezdeti tőkebefektetés nélkül, azonnali megtérülés mellett élvezhessék az automatizáció előnyeit, a tervezett fejlesztéseket ne kelljen a háttérbe szorítaniuk és versenyképesek maradjanak, akár a gazdasági nyomás ellenére is.

Az egyedi, vállalati igényekhez igazodó pénzügyi megállapodás időtartamának végén az ügyfeleknek lehetősége van arra, hogy az eredeti költségek töredékéért megvásárolják a berendezést, frissítsenek az újabb technológiára, meghosszabbítsák a futamidőt, vagy egyszerűen visszaadják a robotot.

A kobotok lízingelésének lehetősége összefoglalóan tehát számos előnyt tud biztosítani:

•  Nem igényel azonnali tőkebefektetést
•  Gyors instalálás, azonnali megtérülés
•  Rugalmas finanszírozási lehetőségek
•  Rugalmas szerződéskötési lehetőségek
•  Adó- és hitelkedvezmények
•  Tervezhető és kiszámítható

Bővülő disztribútori kör 

Az Universal Robots kiterjedt integrációs és disztribútori hálózatának segítségével szolgálja ki ügyfeleit és segíti azok hatékony működését. Ehhez a körhöz csatlakozott az év elején az VFP Systems Kft., amelynek közel 10 éves tapasztalata van az automatizálási projektek területén.
 
Cégünk, a VFP Systems Kft az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil gépépítő és lean cső rendszerek, gyártása és kereskedelme mellett, manuális gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, ipari célgépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Herendi üzemünkben magas raktárkészlet, innovatív mérnökcsapat (gépészet, vezérléstechnika, automatizálás), saját forgácsoló üzem, egyedi alkatrész tervezési és gyártási kapacitás áll rendelkezésre.

Az Universal Robots kollaboratív robotjai tökéletesen támogatják küldetésünket, melynek eredményeként elérhető a skálázhatóság, a termelési hatékonyság, a minőség és rugalmasság. Csapatunkat iparfejlesztési tanácsadókkal és egy új mérnökirodával kiegészítve támogatjuk a gyártó szektor fejlesztéseit, mind a tanácsadás, a folyamatfejlesztés, az integráció és a pénzügyi finanszírozás terén.  – mondta el Véninger Péter a VFP Systems Kft. üzletfejlesztési menedzsere.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon bővíthetjük partneri hálózatunkat, így biztosítva azt, hogy minél több vállalkozás megismerhesse termékeinket. A most bevezettet új pénzügyi szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink minimális tőkebefektetéssel ki tudják használni a kobotok előnyeit a hatékonyság és a termelékenység növelés területén. – mondta el Enyedi Márta a Universal Robots kereskedelemi vezetője.
 
A Universal Robots kollaboratív robotjai jó lehetőséget kínálnak, hogy a gyártó vállalatok mérettől és szinte iparágtól függetlenül megoldják a munkaerőhiánnyal kapcsolatos problémákat, növeljék termelékenységüket és csökkentsék a gyártás minőségéből fakadó problémák számát. Jellemzőikből adódóan költséghatékony, rugalmas és biztonságos automatizációs megoldást nyújtanak az említett kihívások lekezeléséhez, egyszerű programozhatóság, magasfokú és gyors integrálhatóság mellett.

Universal Robots-ról
A Universal Robots 2005-ben alakult, azzal a céllal, hogy a robottechnológiát mindenki számára elérhetővé tegye, olyan kis, felhasználóbarát, kedvező árú, rugalmas együttműködő robotok fejlesztésével, amelyekkel biztonságos a munka. Az első cobot 2008-as bevezetése óta a vállalat jelentős növekedést tapasztalt a felhasználóbarát cobotok világszerte történő értékesítésével. A Teradenyne Inc. részét képező vállalat székhelye Odenseben, Dániában található, és regionális irodái is vannak az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Törökországban, Kínában, Indiában, Szingapúrban, Japánban, Dél-Koreában, Taivanon és Mexikóban. 2018-ban az Universal Robots árbevétele 234 millió dollár volt. További információkért, kérjük látogass el a 
www.universal-robots.com 
weboldalra vagy olvassa el blogunkat az alábbi címen
blog.universal-robots.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - Universal Robots ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;