Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Targoncák gyártása igm hegesztőrobotokkal


2020.04.30
www.igm-group.com A targoncagyártáshoz használt robotberendezéseknél az igm nagy tapasztatalattal rendelkezik és jelentős szerepet játszik az emelővillák, tartóoszlopok, alvázak, motorházak, vezetőkabinok és hidraulikus hengerek vevőspecifikus hegesztési megoldásainál.

A hidraulikus cilinderek gyártásánál, olyan robotot használnak, amely zárt állomáson továbbító- és befogókészülékből áll. Az emelővillák különböző hosszúságainál a robotprogramok módosításához úgynevezett iPAT offline összeszerelő programot használnak. Ezen igm szoftver az egyes programlépések és lépéscsoportok számítógépen történő eltolását, valamint másolását teszi lehetővé. A geometriai adatok CAD-rendszerből kiolvashatók. Az alvázak hegesztésénél alkalmazott robotberendezések általában egy háromtengelyes rendszerből és egy L-manipulátorból állnak. Ezzel a munkadarabokat mindig a legjobb hegesztési pozícióba lehet forgatni.

A produktivitás növelése érdekében az alkatrészek hegesztéshez automatikus gyártósorok állnak rendelkezésre. Ezen rugalmas termelőrendszereket (FMS) egyetlen munkadarabtípushoz több azonos robotcellával tervezik, melyek számítógépen is össze vannak kapcsolva, valamint egy olyan szatelitkocsit is üzemel, ami minden állomásnál ki-bemozog adagoláshoz, kirakáshoz, előkészítéshez és hegesztéshez. A munkadarabokat egy automatikus készülék rögzíti.

Munkadarab példák: Hidraulikus hengerek, villák, alvázak, egyéb komponensek

www.igm-group.com   


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.