Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Daruk gyártása igm hegesztőrobotokkal


2020.05.07
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Több mint egy tucat különböző toronydaru részeket hegesztenek igm robotok, mint például forgózsámolyokat vagy alsó kocsikat gyorsbevetésű darukhoz, forgócsapágyakat vagy golyóskosaras csapágyakat forgózsámolyokhoz.

Berendezésre példák:

Az összesen tizenkettő karral rendelkező berendezések a horizontálisan mozgó emelőoszlopokkal és azok forgatható karjaival, és a befogómű-tengelyekkel a maximális mozgathatóságot eredményezik. Minden tengely szimultán mozgással rendelkezik, úgy, hogy a robot a nagyon bonyolult részeket mindig hegesztési pozícióban tudja megmunkálni.

A nagy alkatrészek – mint például toronydaruk és gyorsbevetésű daruk forgótalpai – méretei 2,5 méter szélességig és hat méter hosszúságig terjednek. Az alkalmazott befogó a legnagyobb, amit valaha építettek. A 3,5 méterre kinyújtható forgókarjával forgatja a 10 tonnás munkadarabokat. Egy beépített emelőmű 2 méter magasságig emeli és engedi le a forgókart. Végül a tárcsával érhető el minden oldalon a szükséges szabadsági fok.

Az igm kettős robotberendezéseik hegesztik a forgó toronydaruk rácsszerkezetét. A központilag elhelyzett befogó berendezés a munkadarabokat 12 méterig tudja befogni és forgatni, amiket a robotok oldalt, a mozgató pályán járnak be. A két robotirányítás szinkronizációjának köszönhetően biztosított a hegesztés pontos kivitelezése.

Végtermékre példák: fő tartószerkezetek, forgótalpak, fő vázak, rudak, csatlakozó elemek

www.igm-group.com    


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.