Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hihetetlen Scania használtjármű-ajánlat


2020.05.25
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Használt Scania tehergépjármű vásárlása még soha nem volt ilyen kényelmes! A Scania egy hihetetlen ajánlattal áll elő ügyfelei számára.

Az ajánlat a nyíltvégű pénzügyi lízingre vonatkozik, amelynek köszönhetően akár havi 899 eurótól beszerezhető egy Scania nyerges vontató. Mindez világos feltételek mellett, számos előnnyel és rejtett díjak nélkül.

Kedvező havi díjú részletfizetés mellett számos egyéb előnyt is tartogat az ajánlat. Az ügyfél 24, 36 vagy 48 hónapra szóló nyíltvégű pénzügyi lízing közül választhat. A Scania a járműveinek hajtásláncára automatikusan egyéves garanciát vállal, amely további egy évvel meghosszabbítható, amennyiben ezt a szerződő partner igényli. Az ajánlat a lízing teljes időtartama alatt tartalmaz karbantartási szerződést, amely fedezi a jármű gyártó által előírt karbantartásának összes szolgáltatási költségét. 

Ennek az ajánlatnak az a fő célja, hogy biztonságot és rugalmasságot biztosítsunk ügyfeleinknek a mai nagyon bizonytalan időkben. Támogatni szeretnénk vállalkozásukat azáltal, hogy lehetővé tesszük számukra, hogy szabadon dönthessenek arról, a futamidő végén megveszik a járművet vagy visszaadják nekünk” – mondja Anton Kaleta, a Scania CER használt járművekkel foglalkozó részlegének értékesítési igazgatója. „Garantáljuk ügyfeleink számára a szerződésben rögzített havi díjat, és az első üzemelési év után bármikor kötbér nélkül visszaadhatják a járművet a Scaniának, vagy nyitva áll előttük a lehetőség, hogy bármikor megvegyék az általuk használt vontatót. Az ajánlat a Scania teljes használtjármű-kínálatában szereplő összes vontatóra vonatkozik.” 

A Scania ügyfelei mindig számíthatnak a szervizek hatékony támogatására, amely segítséget nyújt nekik magas szintű elvárásaik teljesítésében. 

A teljes használtjárműkészlet listája itt található: 
https://used.scania.com/vehicles/tractor

A Hihetetlen Scania használtjármű ajánlatról bővebb információ itt található: https://bit.ly/2zs7uYp.

A Scaniáról 
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2019-ben 91.700 tehergépkocsit, 7.800 autóbuszt és 10.200 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 152 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 51.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része. 
További tájékoztatás: www.scania.hu


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Scania

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.