Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A CONSTRUMA csokor októberben kerül megrendezésre!


2020.04.06
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások megrendezését az őszi időszakra halasztja.

Új időpont: 2020. október 7-11.

Bízunk benne, hogy a kiállítást ebben az időszakban már biztonságosan tudjuk megrendezni, a korábbiakban megszokott, alapos előkészítéssel, színvonalas körülmények között. A rendezvény hozzájárulhat a gazdaság, ezen belül az építőipari ágazat lendületesebb újraindításához is, a magunk eszközeivel mindent megteszünk ennek elősegítése érdekében.

A vis maior helyzetből következő halasztás miatt az új, októberi időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.

A már beregisztrált látogatói jelentkezések, megvásárolt jegyek érvényesek lesznek az új időpontra.

Várjuk kiállításunkon!

Budapest, 2020. április 6.

CONSTRUMA / OTTHONDesign Team

www.hungexpo.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Ingatlan, építőipar ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;