Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

igm hegesztőrobotok offline programozása


2020.06.15
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Az igm robotoknál a programozást offline rendszerben is el lehet végezni. A programozás alatt a gyártást nem kell megszakítani, a munkavégzés számítógép előtt történik.

Ezzel időt lehet megtakarítani, és a munka kényelmesen irodában végezhető. Próbahegesztések során varrat elérhetőségeket vizsgálunk, és ciklusidőket mérünk. Offline programozásnál a munkadaraboknál és készülékeknél előforduló lehetséges ütközések időben felismerhetők és elkerülhetők.

Offline programozás - Online munkavégzés

Speciálisan kifejlesztett offline programozással az igm egyszerű robotprogramozási módszert kínál számítógép előtt a robotvezérlés eredeti szoftverjének és a K6 manuális programozó készülék felhasználásával. 

A programozáshoz nem szükséges külön billentyűzet!

Lényegében egy 3D térben történő munkadarab orientált programozásról van szó szimulációs szoftver és számítógép alkalmazásával. Első lépésként a munkadarab 3D-CAD geometriai rajzát a programba integráljuk, és utána rögzítjük a robot mozgásokat. A pályageneráláshoz és a folyamati paraméterek definiálásához egy sor automatikus funkció, valamint a vezérlésben elmentett adatbankok állnak rendelkezésre.

Az offline programozás egyszerű és az üzemcsarnokban végzett programozással azonos rendszer, mely előnyei egyértelműek: A K6 manuális programozó készülék felhasználásával minden számításhoz azonos szoftver kerül alkalmazásra. Ezzel elkerüljük az összes gépparaméter és robotprogram konvertálását. Offline rendszerben a berendezésen végzett minden programváltoztatás konvertálási veszteség nélkül végezhető el.

Speciális funkciók:

¤  Seam Creator – Egyszerű kattintással automatikusan előállított hegesztési varratok mindkét felületen
¤  Intermediate Points – Közbenső pontok közötti finom pisztolymozgások elhelyezése
¤  Search Drives – Automatikus keresőjáratok eltolási lépések generálásához
¤  iCAM offline – Sablon előállítás virtuális kamerával

www.igm-group.com  


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.