Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A városi mobilitás globális bemutatása és a CASA SEAT hivatalos megnyitója


2020.06.16
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A CASA SEAT hivatalos megnyitójára ma 17 órakor kerül sor a SEAT Media Center-en keresztül
- A SEAT először mutatja be világszinten a városi mobilitás legújabb újításait
- A CASA SEAT június 19-én, pénteken nyitja meg kapuit a nyilvánosság számára

Június 16-án, 17 órakor, a hatóságok és a spanyol és a katalán gazdaság kiemelkedő üzleti vezetői vesznek részt a CASA SEAT hivatalos megnyitóján. Barcelona új városi mobilitási csomópontként a vállalat először jeleníti meg a városi mobilitással kapcsolatos újdonságait a CASA SEAT-ban.

Az ünnepélyes megnyitón a felszólalók között lesz Ada Colau, Barcelona polgármestere, Teresa Ribera, miniszterelnök-helyettes,  az Ökológiai Átmenet és a Demográfiai Kihívások minisztere; Àngels Chacón, a Katalán Kormány Üzleti és Tudományos minisztere.

A SEAT elnöke és pénzügyekért felelős alelnöke Carsten Isensee, a SEAT értékesítési és marketing alelnöke és a CUPRA vezérigazgatója Wayne Griffiths, valamint Lucas Casasnovas, a SEAT Városi Mobilitási vezetője szintén beszél a bemutatón.

Meghívjuk, hogy kövesse az ünnepélyes megnyitót, amelyet 17:00 órától online élőben közvetítünk a SEAT Media Center-en keresztül, ami spanyol, angol és katalán nyelven lesz elérhető ezen a platformon.

A médiaügynökségek saját csatornáikon beágyazott kóddal továbbíthatják is a közvetítést:

Várjuk Önöket!

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; YouTube ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.