Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A CASA SEAT hivatalos megnyitóján bemutatkozott az új városi mobilitási márka, a SEAT MÓ


2020.06.17
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A CASA SEAT két héttel ezelőtt tartott virtuális megnyitója után a tényleges megnyitót tartották meg Teresa Ribera, Àngels Chacón és Ada Colau, valamint más személyiségek részvételével.

- Az új márka lesz a mikromobilitási termékekre és szolgáltatásokra összpontosító városi mobilitási stratégia hajtóereje
- A SEAT világszerte bemutatja  új mikromobilitási termékeit, a SEAT MÓ eScooter 125 –öt és a SEAT MÓ eKickScooter 65-öt

A SEAT az ajánlott egészségügyi és biztonsági intézkedések betartása mellett megrendezett ünnepségen hivatalosan is megnyitotta a CASA SEAT-ot. A  rendezvényen  részt  vettek az állami szervek magas rangú hivatalos képviselői, valamint  a spanyol és a katalán gazdaság üzleti vezetői.  A vállalat a rendezvény során bejelentette a SEAT MÓ, az új városi mobilitási márka létrehozását.

A június 4-i virtuális bemutató után a CASA SEAT első alkalommal  nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A SEAT elnöke, Carsten Isensee az esemény megnyitásakor hangsúlyozta, hogy  az új helyszínnek,  mint  a cég Barcelona központjában található székhelyének jelentőségét. Az elnök szavai szerint: „A CASA SEAT sokkal több, mint tisztelgés a kezdetek előtt. Ez az ikonikus épület az a hely, ahonnan a jövőbe tekintünk; székhelyünk Barcelona szívében található, amely várakozásunk szerint  a városi mobilitás mércéjét jelentő központtá válik. ”

Ezt követően Teresa Ribera, a spanyol kormány negyedik miniszterelnök-helyettese, az ökológiai átmenet és a demográfiai kihívás minisztere video-konferencia útján beszélt, majd a CASA SEAT-ban Angels Chacón, a katalán kormány üzleti és tudásügyi minisztere, valamint Ada Colau, barcelonai polgármester felszólalása hangzott el.

A hivatalos képviselők, illetve olyan személyiségek, mint például a Godó Group elnöke, Javier Godó, a CaixaBank elnöke, Jordi Gual, az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu; az Agbar elnöke, Simón Ángel; a Saba ügyvezető igazgatója, Josep Martínez Vila és Dr. Bonaventura Clotet, meglátogatták a CASA SEAT, a vállalat új városi mobilitási központjának különböző területeit.

Wayne Griffiths,  a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke,  a CUPRA vezérigazgatója   bejelentette a SEAT MÓ létrehozását. Ez egy  új márka,  amely a  mikromobilitási termékekre és szolgáltatásokra összpontosító városi mobilitási stratégia  hajtóereje lesz, beleértve  a SEAT MÓ eScooter 125-öt és a SEAT MÓ eKickscooter 65-öt.

„A SEAT MÓ-val mindenki számára elérhetővé akarjuk tenni az egyéni mobilitást, és ennek  a CASA SEAT lesz a működési  központja. Barcelona lesz a világ többi részébe exportálandó városi mobilitási megoldások fejlesztésének próbaterepe ”- mondta Wayne Griffiths

A CASA SEAT-ban tett látogatás  az autó konfigurátor területen ért véget, ahol az ügyfelek és a látogatók majd megtervezhetik  saját SEAT gépkocsijukat.  Ezt követően a személyiségek a CUPRA Garázsba mentek, ahol megtekintették a CUPRA Formentor PHEV-t, ezt a  100% -ban új modellt, amelyet Martorellben gyártanak, és amely hamarosan a piacra kerül.

SEAT MÓ: úton az elektromos városi mobilitás felé

A legutolsó Smart City Expo világkongresszuson  a SEAT bejelentette a városi mobilitásra összpontosító stratégiai üzleti egység létrehozását, amely mostantól már saját identitással rendelkezik.  A vállalat bemutatta az új SEAT MÓ eKickScootert  és a SEAT MÓ eScooter 125-öt, ami a cég  70 éves történetében az első 100% -ban elektromos SEAT motorkerékpár, és amely egyben a szolgáltatás megosztásának lehetőségével is rendelkezik, és a társaság meg is erősítette, hogy júliusban elindítja elektromos motor megosztási szolgáltatását  Barcelonában.

Lucas Casasnovas, a SEAT MÓ vezetője rámutatott, hogy „a SEAT MÓ eScooter 125, a SEAT MÓ eKickScooter 65, és belépésünk az elektromos motorokat megosztó szolgáltatás világába, igazolja elkötelezettségünket, hogy a hatékony, fenntartható mikromobilitási megoldások  biztosításával alkalmazkodunk  a városok és lakosaik új igényeihez. ”

Hely a jövőbeli mobilitás újratervezéséhez

A Barcelona szívében, a Paseo de Gracia és az Avenida Diagonal sarkán található  CASA SEAT a márka tisztelgése a város előtt,  amelyben a márka  70 évvel ezelőtt megszületett. Ezt a teret azzal a céllal hozták létre, hogy a városi mobilitás központjává váljék, és így a különböző érdekelt felekkel együtt,  a megoldások közös kidolgozásával adjon válaszokat  a mai kihívásokra.  A találkozók és az eszmecsere előmozdítása érdekében a CASA SEAT olyan  programokat kínál, amelyek többek között tárgyalásokat, szakmai konzultációkat  és változatos kulturális eseményeket foglalnak magukban a mobilitásról, a fenntarthatóságról, a technológiáról és az üzleti életről és más témákról.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.