Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Minden az igm hegesztő robot tökéletes perifériáján forog


2020.06.24
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A moduláris forgató egységeink és lineáris mozgató pályáink megfelelő robotrendszer kialakítást tesznek lehetővé, jól alkalmazkodnak a különböző munkadarab méretekhez, tömegekhez és kiváló gyártási feltételeket biztosítanak.

igm robot perifériák

A robotperifériák az alapkészülék felvételére szolgálnak álló, vagy függesztett helyzetben.

Forgatókonzolok, utazópályák és sínrendszerek NC tengelyekkel rendelkeznek, melyek teljesen integrálva vannak a vezérlésbe. Ezzel lehetőség van a robot munkatartományának jelentős bővítésére.

Rendelkezésre áll nagyszámú és különböző forgató- és lineráris egység. Ezzel lehetőség adódik több robot elhelyezésére és együttműködésére egy utazópályán. A hosszanti tengelyek pályahosszúsága elérheti a 100 m távolságot is.

igm munkadarab perifériák

A munkadarab perifériák munkadarabok felvételére, mozgatására és pozicionálására szolgálnak. A külső tengelyek NC-tengelyekként realizáltak, teljesen integráltak a vezérlésbe és kiegészíthetők kézi vezérléssel is. Ezzel a munkadarab manipulációját be lehet kötni a hegesztési mozgatásokba, pozicionálásba. A programozás a robottengelyekkel együtt a manuális programozó készülékkel történik.

Nagyszámú és különböző forgatómodulok állnak rendelkezésre. Ezek lehetnek egytengelyesek, vagy kombinációk három tengelyig és egészen 25 tonna teherbírásig, vagy igény esetén nagyobb terhelésekre is.  
 
igm portál rendszerek

Az igm nagyméretű munkadarabok hegesztéséhez portálrendszereket kínál. Minden egyes rendszer vevői igényeknek megfelelően méretreszabva készül el.

A portálra egy vagy két robot szerelhető. Mivel a portál tengelye teljesen integrált a robot vezérlésbe, ezért az utazópálya hegesztési mozgásokra is alkalmas. A portál standard felszereléséhez tartoznak mindkét oldalon az NC-szervomotorral hajtott fogaskerekes hajtóművek, stabil futóművek integrált megvezetéssel masszív síneken, utazó kapcsolószekrény, áramforrás és igény esetén egy vezérlőpult is.  

www.igm-group.com  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.